19 / 04 / 2024

Mono Mimarlık projeleri

Mono Mimarlık projeleri

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa edeceği kentsel dönüşüm projelerine iki yeni proje daha ekledi.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

Mono Mimarlık'tan iki yeni proje geliyor!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa edeceği kentsel dönüşüm projelerine iki yeni proje daha ekledi.

Mono Mimarlık İnşaat, KDV avantajını devam ettiriyor!

Gayrimenkul sektörünün canlandırılması amacıyla başlatılan geçici vergi indiriminin sonlandırılmasının ardından Mono Mimarlık İnşaat, artan KDV oranlarını fiyatlarına yansıtmama kararı aldı.

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Mono Mimarlık projeleri Haberi

Mono Mimarlık projeleri

Ekonomist'te yer alan habere göre, Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi'nde geliştirdiği kentsel dönüşüm projelerine iki yeni proje daha ekledi.

Şirket, Suadiye'de ve Fenerbahçe'de yapacağı yeni projeleriyle, bugüne kadar 11 projeyle toplamda 55 bin metrekarelik alanın dönüşümüne imza atmış olacak. İki projenin de bu yılın ikinci yarısında teslim edilmesi...