29 / 03 / 2024

Montreal seferleri

Montreal seferleri

Türk Hava Yolları’nın ( THY ) Toronto’dan sonra Kanada’daki ikinci uçuş noktası olan Montreal'e seferleri başladı.THY Yönetim Kurulu Üyesi Gerçek, törende bir konuşma yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı seferleri başladı!

Samsun'da OMÜ kampüsü içerisine tramvay seferleri başladı. SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı konuyla ilgili olarak, "Ulaşım alanında kentimizde bir ilke daha imza attık" dedi.

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı!

PKK'lı teröristler nedeniyle 2015 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı... 

İzmir- Selanik arası feribot seferleri için görüşmeler sürüyor!

Başbakan Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Çipras'ın görüşmesinde gündeme gelen İzmir- Selanik arası feribot seferleri için Türk-Yunan heyetleri hiç vakit geçirmeden kolları sıvadı

Büyükçekmece - Mudanya feribot seferleri başlıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün büyük önem verdiği Büyükçekmece - Mudanya arasında düzenlenecek olan feribot seferleri önümüzdeki aylarda karşılıklı olarak başlayacak.

Montreal seferleri Haberi

Montreal seferleri

Türk Hava Yolları'nın (THY) ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı’na inen TK035 sayılı uçakla başladı.


Montreal seferiyle THY Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gerçek başkanlığında bir grup davetli de Kanada’ya geldi.


Seferlerin başlaması dolayısıyla Montreal-Pierre Elliott Trudeau Uluslararası Havaalanı’nda düzenlenen karşılama törenine, THY Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gerçek, Havaalanı Üst Yöneticisi (CEO) James Cherry, Montreal Ticaret Odası Başkanı Michael Leblanc, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Çağatay Erciyes, Türkiye’nin Ottawa Büyükelçisi Tuncay Babalı ve Türk toplumundan kalabalık bir grup katıldı.


"Dostluğa katkı sağlayacak yeni bir köprü"


THY Yönetim Kurulu Üyesi Gerçek, törende yaptığı konuşmada, "Türkiye ile Kanada arasındaki dostluğa katkı sağlayacak yeni bir köprü daha ekliyoruz. THY olarak yeni bir uçuş noktası daha açarak, ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkıda bulunmaktan son...