24 / 04 / 2024

monza rezidans ankara

monza rezidans ankara

Erkanlı Grup imzası taşıyan Erkanlı Monza Rezidans projesinde 2014 sonbaharda hayat başlıyor. Ortak alanların elektriği rüzgâr enerjisinden sağlanacak olan projeden yatırım yapan tüketiciler yüzde 1'lik KDV avantajından da yararlanıyor...

Monza Rezidans'ta sonbahar kampanyası! 3 bin 688 TL taksitle 2+1!

Erkanlı Grup, İncek’te inşa ettiği çevre ve rüzgarla dost Monza Rezidans projesinde sonbahar fırsatını tüketicilerle buluşturuyor. Bir yılda yüzde 45 primlenen projede konut bedelinin yarısını peşin ödeyenlere, 60 aya kadar uzayan vade seçeneği sunuluyor.

Erkanlı Monza Residence'da 315 bin liraya 2+1'ler!

Erkanlı Yapı tarafından Ankara'da hayat bulacak olan Erkanlı Monza Residence'da teslimler 18 ay sonra yapılacak.

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ediyor! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi’nden Su Kent Kooperatifine ait 35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ettiği belirtilerek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, yerel yönetimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz" denildi...

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Türkerler Mahall Ankara ödeme şekli!

Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydan geliyor...

Hityapı'dan Ankara Yenimahalle'ye karma proje!

Hityapı İnşaat, Ankara Yenimahalle'de 586 rezidans daire ve 62 dükkandan meydana gelecek karma proje inşa edecek. Proje 24 ayda tamamlanacak..

Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Duru Beytepe projesinde kişiye özel ödemeler sağlanıyor. Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları 100 bin 803 TL'den başlıyor.

Ankara'da rezidans kavramı öne çıkıyor!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “Artık çok amaçlı ve yaşam kültürünü yükselten projeler tercih ediliyor” dedi.

Cubes Ankara Nuhoğlu ev fiyatları!

Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirildi. Projede ofis, rezidans daire ve otel alanı yer alıyor...

Cubes Ankara nerede?

36 ay sonra teslim edilmesi planlanan Cubes Ankara Rezidans Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Çukurambar Cubes Ankara Residence projesi karma konseptte tasarlandı. Peki Cubes Ankara nerede?

Mahall Ankara fiyatlar güncel!

Mahall Ankara Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Türkerler İnşaat imzasına sahip Mahall Ankara projesi 246 rezidans daireden meydana geliyor. İşte Mahall Ankara fiyatlar güncel..

monza rezidans ankara Haberi

monza rezidans ankara

Ankara İncek'te Erkanlı Grup imzası taşıyan Erkanlı Monza Rezidans projesinde 2014 sonbaharda hayat başlıyor. Ortak alanların elektriği rüzgâr enerjisinden sağlanacak olan projeden yatırım yapan tüketiciler yüzde 1'lik KDV avantajından da yararlanıyor. 


108 daireden oluşuyor 


120 ay vade 0,81 banka faiz oranı ile 2 bin 612 TL sabit aylık ödemesi, hemen tapu ve Kasım ayı teslim tarihi avantajı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunan Monza Rezidans'ta toplam 108 daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konut seçeneklerinin bulunduğu proje göl manzarasıyla da dikkat çekiyor. Şimdiye kadar yüzde 76'lık bir bölümünün satıldığı Monza Rezidans'ta kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor. Projede daire fiyatları ise 220 bin TL'den başlıyor. 


35 milyonluk yatırım 


Çankaya'ya 10 km mesafede, toplam 35 milyon...