28 / 03 / 2024

Moodys kredi görünüm raporu

Moodys kredi görünüm raporu

Moody’s, kredi görünüm raporunda, Türkiye’nin son konut satış verilerinin gayrimenkul sektöründe toparlanmaya işaret ettiğini ve durumun bankaların kredi notu için pozitif olduğunu belirtti...

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

Evim tapuda arsa olarak görünüyor ne yapmalıyım sorusu, gayrimenkul alanında merak edilen konulardan biridir. Bazı evler tapuda arsa olarak görünür ve bu durum ev sahipleri tarafından endişe uyandırır. Peki evin tapuda arsa olarak görünmesi ne anlama gelir? İşte ayrıntılar...

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Vestel Retro bulaşık makineleri  görünümüyle mutfağınıza renk katacak! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Farklı renkleri aynı fiyata alabilecek ve mutfağınıza otantik bir görünüm kazandırmış olacaksınız.

Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatife çevirdiğini açıkladı.

Moodys kredi görünüm raporu Haberi

Moodys kredi görünüm raporu

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, bugün kredi görünüm raporunu yayınladı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre Moody's raporda, Türkiye'nin negatif faiz oranlarının yatırımcı güvenini zayıflatabileceğini ve bankaların kredi notu için de olumsuz olduğunu belirtti.

Merkez Bankası (TCMB) 16 Ocak tarihinde politika faizini piyasa beklentileri dahilindeki 75 baz puan indirimle yüzde 11.25’e çekerken enflasyondaki seyrin yıl sonu tahmini olan yüzde 8.2 ile “büyük ölçüde uyumlu” olduğunu vurgulayarak “ölçülü” faiz indirimlerinin süreceği sinyalini vermişti.

Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal’ın göreve geldiği dönemi kapsayan son beş PPK toplantısında politika faizi yüzde 24 seviyesinden 1,275 baz puan düşürüldü.

“YATIRIMCI GÜVENİNİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYEBİLİR”

Moody’s bugün açıkladığı kredi görünüm raporunda enflasyonun Aralık ayı itibarıyla yüzde 11.8 olmasının, negatif reel faizin %0.55 olmasına (enflasyondan daha düşük bir faiz oranına) sebep...