29 / 03 / 2024

Moodys TOKİ

Moodys TOKİ

Moody's 6 Türk bankasının teminatlı tahvil notlarını düşürdü. Ülkenin not indirimine paralel olarak İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri'nin yanı sıra TOKİ'nin de kredi notu düşürüldü.

Moody's TOKİ'nin kredi notunu yükseltti!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) küresel ve ulusal ölçekli notunu yükseltti

Moody's, TOKİ'nin kredi notunu yükseltti: Pozitif!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) küresel ve ulusal ölçekli notunu yükseltti

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Erdoğan Tok: İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 yılının projelerin temel atma yılı olduğunu belirterek, “İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık” dedi.

TOK Van Merkez Kevenli kura yeri!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOK Van Merkez Kevenli kura yeri haberimizin içinde yer alıyor.

Moodys TOKİ Haberi

Moodys TOKİ


Moody’s Investors Service, Türkiye’nin kredi notunu Baa3’ten Ba1 seviyesine ve Türkiye’nin yerel para cinsinden tahvil tavanını A3’ten Baa1’e indirmesine paralel olarak 6 Türk bankasının teminatlı tahvil notlarını düşürdü.


Moody’s Vakıfbank, YKB, Akbank, Garanti Bankası, Denizbank ve Şekerbank’ın teminatlı tahvil notlarını düşürürken, Vakıfbank’ın teminatlı tahvil notlarını olası bir indirim için izlemede tutmaya devam etti.


İSTANBUL VE İZMİR’İN DE NOTLARI DÜŞTÜ


Öte yandan kurumdan yapılan açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin kredi notlarını Baa3’ten Ba1’e indirdi. Görünümü ‘durağan’ olarak belirledi. Moody’s, İzmir ve TOKİ’nin Ulusal Ölçek notlarını ise Aaa.tr olarak teyit...