29 / 03 / 2024

moskova avia park

moskova avia park

Perakende ve gayrimenkul sektöründe ilklere imza atan Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Avia Park, Avrupa'nın en büyük AVM'si oldu...

Moskova'daki 'Hayal Adası' için hazırlıklar tamamlandı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da ülkenin en büyük tema parkı olma özelliğine sahip 'Hayal Adası' parkında hazırlıklar tamamlandı.

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Park Dedeman Izmailovo Moskova hizmete açıldı!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailovo’daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova’nın resmi açılışı 27 Mayıs’da yapıldı.

Park Dedeman Izmailovo Moskova açıldı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın açılışı 27 Mayıs günü gerçekleştirildi. Dedeman Hotels yatırımları hakkında bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile 16 otel sayısına ulaştık" dedi.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Dedeman Moskova'da otel açtı!

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Grubu Moskova'da otel açacak!

Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Grubu Moskova'daki Otelini Nisan ayında açacak!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Moskova'daki otelini Nisan'da açıyor!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International'ın Moskova'daki 'Park Dedeman Izmailovo Moskova'sı Nisan'da kapılarını açıyor.

K2 Business Park'ı KAYAALParchitects projelendirdi!

Moskova'da 4 bloktan oluşan ve ilk bloğu Kasım ayında açılan K2 Business Park projesinin iç mekan tasarımını ve mimari uygulama projesini, tüm onay projelerini ve koordinasyonunu gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Avrupa'nın en büyük AVM'si Moskova'da hizmete açıldı!

Perakende ve gayrimenkul sektöründe ilklere imza atan Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Avia Park, Avrupa'nın en büyük AVM'si oldu...

Moskova'ya dünyanın en büyük buz pateni alanı açıldı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyanın en büyük yapay buz pateni alanı açıldı. Moskova'daki VDNH Parkı'nda yer alan ve toplamda 20 bin 500 metrekare alana kurulu olan pistin büyük ilgi görmesi bekleniyor

moskova avia park Haberi

moskova avia park

Perakende ve gayrimenkul sektöründe ilklere imza atan Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ay gibi kısa sürede tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip. Rönesans Holding tarafından inşa edilen ve 495 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Avia Park AVM, 28 Kasım 2014 Cuma günü yapılan törenle açıldı. Törene Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar, Rus yetkililer ve Rönesans Holding yöneticileri...