20 / 04 / 2024

Moskova Belediyesi park yeri

Moskova Belediyesi park yeri

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Moskova'da paralı yeni çevre yolu inşa edilecek!

Moskova Belediyesi, MKAD olarak bilinen çevre yolunun güney kısmına Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak çevre yolu inşa edecek...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Moskova Belediyesi park yeri Haberi

Moskova Belediyesi park yeri

Moskova Belediyesi'nin iki birimi ve ihale komitesi şehir merkezinden Moscow City'e taşınırken satın aldığı park yeri ile haber ve tartışmaya neden oldu. Taşınma öncesinde belediye Oko Kulesi'nde 135 park yeri satın aldı. Belediyenin bu yerler için 1 milyar rublenin üstünde para ödediği belirtildi.  Başka bir deyişle, bir otomobillik yer için ödenen para 7,5 milyon ruble (130 bin dolar).

Finans Gündem'in haberine göre; Business FM'in görüşüne başvurduğu uzmanlar Moscow Cityi'deki park yerlerinin bir bölümünün şimdiden satıldığını ve yeni gelenlerin yer bulmakta zorlandığını belirtiyor. 

Uzmanlar 7,5 milyon rublelik park fiyatının bu bakımdan piyasa koşullarına uygun olduğu görüşündeler. Dahası, park yeri fiyatlarının 10 milyon rubleye kadar çıkması hiç de şaşırtıcı olmayabilir.

JLL şirketinin araştırma bölümünden Olesya Dzuba Oko Kulesi'nde bir park yeri fiyatına Moskova'da tek...