18 / 04 / 2024

moskova ılıcak

moskova ılıcak

Türkiye'nin yurt dışındaki en büyük ikinci inşaat firması Rönasans, her ay 100 milyon dolar yatırım yaparak hedeflerini büyütüyor. Firmanın yeni hedefi ise kış olimpiyatlarının yapılacağı Soçi'de 3 milyar dolarlık lüks konut yapmak.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritözü 3.499 TL! En uygun fiyata nerde satılıyor? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlığını önemseyenler için az miktar yağ ile çeşitli yiyecekleri hazırlamak artık mümkün. Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü 4 litrelik geniş hazneye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maksimum lezzete minumum yağ ile ulaşmak isteyenler için Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü çok aranan mu

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en uyguna nerede satılıyor ? Fiyatı nedir?31 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir çok yemeği çok az yağ ile zahmetsiz bir şekilde yapan sıcak hava fritözü bir çok kadına mutfak işlerinde kolaylık sağlıyor.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Motorine bu gece 1 lira 56 kuruş indirim geliyor! Akaryakıtta son dakika! Opet, PO, Shell, 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 56 kuruş indirim yapılıcak. İşte sürücülerin merakla beklediği o indirimin detayları...

Moskova Bankası’ndan, dolarla işlem yapanlara sert müdahale. Rusya dolara bağlı olmayacak!

Moskova Borsası hafta başında yaptığı açıklamada, Rusya'nın kendisine yaptırım uygulayan ülkelerin para birimlerine olan bağımlılığını kesmeye çalıştığı söyledi. Bunun için borsa işlemlerini garanti altında tutmak için doların teminat olarak kullanılmasını yasaklayacağını söyledi. İşte detaylar..

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

moskova ılıcak Haberi

moskova ılıcak

 

 

Erman Ilıcak, Moskova'da Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Konfederasyonu'nca (TUSKON) organize edilen Rusya - Türkiye İş Forumu toplantısından sonra İstanbul'dan gelen gazetecilere bölgedeki faaliyetlerini anlattı. Buna göre Ankara'da kurulan 14 yıldır Rusya ve Ukrayna'da faaliyet gösteren şirket 1 milyar dolarlık ciroya sahip. Rusya'da Enka'dan sonra gelen en büyük Türk müteahhitlik şirketi olan Rönesans, 3 milyar dolarlık iş üstlendi. Ağırlıklı olarak alışveriş merkezleri ve fabrikaların yapımını üstlenen şirket İsveç merkezli ev dekarosyon market zinciri Ikea'nın mega büyüklüğündeki mağazalarını da yapıyor. Şirket 14 yılda 450 proje üstlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Ayakta kalabilmemiz için her ay en az 100 milyon dolarlık iş almamız gerekiyor" diye konuştu.

FIRSAT ÇOK...