25 / 04 / 2024

moskova lüks ev fiyatları 2021

moskova lüks ev fiyatları 2021

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Moskova'da ev kiraları ne kadar?

Moskova’da kiralık lüks konutlara en fazla talep gösterilen semtler belirlendi. Listenin ilk sırasında Arbat yer alıyor. En fazla lüks ev kiralanan diğer yerler ise Lubyanko ve Kitay-Gorod metro istasyonları civarı oldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Lüks konut sahipleri dikkat! Son 3 gün!

2021'in yeni vergisi olarak hayatımıza giren değerli konut vergisinde beyanname dönemi 3 gün sonra sona erecek. Lüks ev sahiplerinin bu tarihleri kaçırmaması gerekiyor...

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Ev sahipleri dikkat! 'Lüks' emlak vergisi piyangosu size de vurabilir!

Sitelerde emlak vergisi için ölçümü yapılan ortak alanlar, yapıların 'lüks' ya da 'normal' olarak sınıflandırılmasını sağlıyor. Peki 'lüks' ve 'normal yapılarda emlak vergisi nasıl değişiyor? İşte detaylar...

Moskova'da lüks konut fiyatları yüzde 4,2 arttı!

Moskova'da lüks konut fiyatlarında 2020'nin ilk çeyreğinde yüzde 4,2 artış yaşandı. 2019'un 4. çeyreğinde 47'nci sırada olan Moskova, 2020'nin ilk çeyreğinde elit konut fiyatlarının en çok arttığı üçüncü şehir oldu...

moskova lüks ev fiyatları 2021 Haberi

moskova lüks ev fiyatları 2021

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Türk Rus'ta yer alan habere göre; Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Lüks konut piyasasında krizin sona erdiğine vurgu yapan uzmanlar, salgın kısıtlamalarının kaldırılması sonrası expat’ların Moskova’ya geri dönmeye başamasının bunun başlıca etkeni olduğuna dikkat çekiyor.

Savills şirketi, lüks evlerin bu hızla kiraya verilmesi durumunda başkentte bu segmentteki evlerin tamamının 11 yıl içinde kiralanabileceğinin altını çizdi. 

Lüks kiralık evlerde arzın yüzde 25 azalmasının ardından, konut sahiplerinin evlerini kiraya verdikleri ortalama süre de iki haftaya kadar düştü.

Elit Gayrimenkul Acenteleri Birliği yöneticisi Danila Savçenko, kendi verilerine göre lüks kiralık evlere talebin geçen seneye göre yaklaşık yüzde 20...