27 / 04 / 2024

Motto İstanbul daire fiyatları

Motto İstanbul daire fiyatları

Celaloğlu İnşaat tarafından hayat geçirilen Motto İstanbul projesi 128 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. İşte Motto İstanbul Güneşli fiyat listesi 2017 güncel..

Motto İstanbul iletişim bilgisi!

Motto İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

Motto İstanbul fiyat bilgisi!

Motto İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire tiplerine yer verilen projede teslimler hemen yapılıyor. 

Motto İstanbul'da son kalan 277 bin TL'lik daire fırsatı!

128 daire ile 12 mağazanın yer aldığı Motto İstanbul'da son kalan 277 bin TL'lik daire fırsatı sunuluyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 

Motto İstanbul Evleri satılık daire fiyatları!

Toplam 128 daireden meydana gelen Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Motto İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 277 bin TL'den başlıyor.

35 soruda Motto İstanbul projesi!

Motto İstanbul projesi İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres'te yer alıyor. 277 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan projede tapular hemen teslim ediliyor. İşte 35 soruda Motto İstanbul projesi...

Motto İstanbul teslim için gün sayıyor!

İkitelli ve Başakşehir bölgelerinde, Başakşehir Konakları, Kayacity gibi onlarca markalı konut projesine imza atan Celaloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, Motto İstanbul'da da çok yakında teslimlere başlayacak.

Gül İnşaat Avenue İstanbul daire fiyatları!

Gül İnşaat Avenue İstanbul daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ön talep sürecinde olan projede toplam 436 daireye yer veriliyor...

Motto İstanbul Konutları Bağcılar fiyat!

Motto İstanbul projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Motto İstanbul Celaloğlu fiyat bilgisi!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Motto İstanbul: Güneşli'de yatırım fırsatı!

"Güneşli'de yatırım fırsatı" sloganıyla basına tanıtılan Motto İstanbul projesinde konut teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daireler 387 bin TL'den alıcılarını bekliyor.

Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Motto İstanbul projesi 128 konut ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Motto İstanbul Güneşli'de 387 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Güneşli Motto İstanbul Konutları iletişim!

Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan Motto İstanbul projesi 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuyor. Proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor...

Motto İstanbul daire fiyatları Haberi

Motto İstanbul daire fiyatları

Motto İstanbul Güneşli projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. Toplam 128 daire ve 12 dükkandan oluşan  Motto İstanbul  projesi zemin + 16 katlı tek blok şeklinde yükseliyor.  Motto İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede daireler birleştirilebilir bir mimariyle inşa ediliyor.


Motto İstanbul Güneşli fiyat listesi 2017 güncel!


62,5-78,70 metrekare 1+1 daire fiyatları 298 bin 13 TL - 427 bin 274 TL


79,30 metrekare 2+1 daire fiyatları ise  374 bin 375 TL - 430 bin 532 TL


Yıl sonunda teslim edilecek olan  Güneşli Motto İstanbul projesinde  yüzde 50 peşin ödemenin ardından kalan miktarı vade farksız 24 ay taksit yapabiliyor ya da yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75'lik kısmı 0,70 faizle...