28 / 03 / 2024

Mouad Badır

Mouad Badır

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Zeyad Mustafa Samara, Mouad Badır, Yosef Hayek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Sancaktepe Bad-ı Saba Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sancaktepe Belediyesi Hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirdiği Bad-ı Saba Kuran ve Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Zeyad Mustafa Samara, Mouad Badır, Yosef Hayek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Tarabya Rüya Evleri`nden ilk konut alana sürpriz var!

178 ile 262 metrekare arasında büyüklükleri bulunan Tarabya Rüya Evleri'nde fiyatlar 750 bin ile 1 milyon dolar arasında değişiyor. Projeden ilk konut alacak şanslı kişiyi güzel bir sürpriz bekliyor.

Demir çeliğe yapılan yüzde 50 zam inşaat sektörünü bunalttı

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Tayfun Tellioğlu, son bir ay içerisinde demir-çelikürünlerine gelen yüzde 50'yi aşan zammın, inşaat sektörünü büyük bir bunalıma sürüklediğini söyledi.

Türkiye'de bir ilke imza atan Aksigorta yatırıma ortak oldu

Türkİye'de ilk defa bir sigorta şirketi, yatırıma ortak oldu.

Sınır illerine gün doğdu

Sınır illerinin 10 yıl süreyle gelir ve kurumlar vergisinden muaf tutulmasını öneren Bakan Tüzmen, böylece göçün önüne geçilebileceğini söyledi.

TOKİ Kırşehir'de 9 bina yaptıracak

TOKİ Kırşehir Yenice'ye 8 engelsiz yaşam birimi, 1 idari bina inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını işlerini yaptıracak.

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Mouad Badır Haberi

Mouad Badır

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Zeyad Mustafa Samara, Mouad Badır, Yosef Hayek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   2-     Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat,hafriyat  işleri yapmak,köprü,baraj,otoyol,liman ihaleleri almak, konut,iş hanı,otel ve benzeri inşaat işleri yapmak,başkasına yaptırmak 3-     Her türlü inşaat,sıhhi tesisat malzemeleri almak,satmak,ithal ve ihracat etmek.                                ...