25 / 04 / 2024

Mövenpick Hotel avrupanın en iyisi

Mövenpick Hotel avrupanın en iyisi

MÖVENPİCK Hotel istanbul, seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının "Oscar'ı" olarak kabul edilen World Travel Awards'un 2 Ağustos 2014 tarihinde Atina'da düzenlenen gecesinde "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçildi.

Mövenpick Grup büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor!

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor.

MövenPick Hotel yatırımlara devam ediyor!

Osmanlı sultanlarının sandal sefası ve yürüyüş yaptığı Altın Boynuz Haliç’i turizme kazandırmayı hedefleyen Mövenpick Hotel, bölgeye turist çekmek için harekete geçti. Hedef, Afrikalı ve Ortadoğulu zengin işadamları...

Müstakil yapıların dönüşümü yaşam kültürünü etkiliyor!

Konya'da müstakil yapıların apartmanlara veya sitelere dönüşmesiyle yaşam kültürü de değişti. Eskiden müstakil yapılı evlerin bahçelerinde kendi ürünü eken, kümes hayvancılığı yapan vatandaşlar artık bu işleri hobi amaçlı yapıyor.

İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle yaşam alanlarına hareket katan İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor. Sidyma koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

Kiler GYO kar dağıtımı yönetim kararını açıkladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kiler GYO kar dağıtımı yönetim kararını açıkladı!

ABD'li 3M, Çorlu'da yeni bir tesis yatırımı için gün sayıyor!

ABD’li dev 3M, 500 milyon dolarlık yatırımı için gün sayıyor. Genel Müdür Mert Büyükyazgan, “Merkezin Türkiye ile hiçbir kırmızı çizgisi yok. Sonunda bu yatırımı getireceğiz” dedi

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Yeşil binalar Türkiye’de yatırım yapacak yabancıların ilgisini çekiyor!

Avrupa’da oldukça yaygın olan, ülkemizde ise yeni yeni yerleşmeye başlayan yeşil bina kurgusu, özellikle Türkiye’de konut yatırımı yapacak yabancıların ilgisini çekiyor.

Bursa'daki inşaat mühendisleri kentsel dönüşüme destek istiyor!

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa'daki inşaat mühendislerinin kentsel dönüşüm için destek istediğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Sur açık hava müzesi haline dönüştürülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, TOKİ kanalıyla 48 bin konut inşa edilirken Sur'da tarihsel bütünlüğün korunacağını, bölgenin açık hava müzesi haline dönüştürüleceğini ve asla rant elde edilmeyeceğini söyledi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm süreci nasıl işliyor?

Hürriyet Bursa Gazetesi'nin köşe yazarlarından olan Namık Göz bugünkü yazısında Yıldırım'daki kentsel dönüşüm sürecinin nasıl işlediğini anlattı. İşte Namık Göz'ün o yazısı...

İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti!

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Zeki Önder'in ağabeyi İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti. Cenazesi yarın Giresun Görele Yeni Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecek.

Müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi?

Kentsel dönüşümde evi veya işyeri yıkılan hak sahiplerine bazı finansal destekler sunuluyor. Kentsel dönüşüm kredisi, devlet destekleri arasında yer alıyor. Peki, müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi?

Mövenpick Hotel avrupanın en iyisi Haberi

Mövenpick Hotel avrupanın en iyisi

1993'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), otel. tatil köyü. havayolu, deniz yolu gibi 1000'i aşkın kategoride veriliyor. Oylama, dünya genelinde yüzbinlerce seyahat profesyonelinin internet üzerinden katılımıyla gerçekleşiyor. Ödül. World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke tarafından Mövenpick Hotel istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach'a takdim edildi. Frank Reichenbach elde ettikleri bu başarıyla ilgili olarak otelin benimsediği felsefeyi, "İsviçre mükemmelliyetçiliği ile Türk konukseveriğinin eşsiz bir kombinasyonu olarak sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet ve ayrıntılara gösterdiğimiz özenin bir kanıtı olan bu ödülü almak bizim için büyük gurur kaynağı olmakla birlikte, iş seyahatine çıkan misafirlerimizin en basit görünen isteklerini bile sıradışı kılarak konuklarımızın beklentilerinin üzerine çıkmayı ilke...