26 / 04 / 2024

mövenpick hotels

mövenpick hotels

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, Türkiye’deki 4. otelini İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıyor.

Mövenpick Hotels çağdaş klasikler menüsünü sunuyor!

Mövenpick Hotels ve Resorts, modern bir yorumla hazırlanan tüm zamanların en favori Mövenpick lezzetlerini "çağdaş klasikler" menüsünde bir araya getiriyor. Mövenpick Hotels çağdaş klasikler menüsünü sunuyor...

Mövenpick Hotels 40. yılını kutluyor!

Yaklaşık 23 ülkede 78 oteli bulunan, ilk oteli 1973 yılında Zürih'te misafirleriyle buluşan İsviçre kökenli otel grubu Mövenpick Hotels & Resorts hayata mükemmel lezzetler katmanın 40. yılını kutluyor...

Mövenpick Hotels & Resorts Türkiye’deki üçüncü otelini açtı!

Uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, İstanbul ve İzmir’in ardından Türkiye’deki üçüncü otelini Ankara’da açtı.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

KKTC'ye ikinci Concorde Hotels&Resorts!

Zafer İnşaat Yatırım Holding bünyesindeki Concorde Hotels&Resorts, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki ikinci yatırımını Lefkoşa'ya yaptı...

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

mövenpick hotels Haberi

mövenpick hotels

Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip 136 odası, gurme lezzetler sunan restoranı, arındırıcı spa’sı ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplantı salonlarıyla Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım İnş. San. Tic Ltd. Şti tarafından hayata geçiriliyor.



Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Peres, Mövenpick Hotels & Resorts Avrupa COO’su Ola Ivarsson, Mövenpick Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan,  Akgel Gayrimenkul Ltd. Şti. Yönetici Ortağı Volkan Öngel ve Ferruh Akgün’ün katılacağı basın toplantısı 31 Mart 2015, Salı günü Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da...