25 / 04 / 2024

Mövenpick otelleri

Mövenpick otelleri

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

Mövenpick Grup büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor!

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

DSG İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmiş, ardından 1 yıl kesin mühlet verilmiş. Şirketin 1 yıl kesin mühlet kararı 6 ay daha uzatıldı.

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Mövenpick, Asya ve Arap Yarımadası'nda otel açacak!

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

Mövenpick otelleri Haberi

Mövenpick otelleri

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, 2018 yılında Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası tarafında büyüme planlıyor.


Satış kaygısı olmayan, kaliteli, paralı turizmin Tayland, Sri Lanka, Avustralya, Yeni Zelanda ve Çin gibi bölgelere yani Asya’ya kaydığını söyleyen Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhan Çetin, “Biz de Asya, Arap Yarımadası, Ortadoğu ve Çin gibi bölgelerde genişleyeceğiz, buralardaki yatırımlarımızı daha kaliteli bir hale çevireceğiz. Çünkü fuarlar buralarda. Çin muazzam bir ekonomi oldu. Avrupa’da da artık turizm zor, örneğin İspanya artık, turistlere ‘gelmeyin’ diyor” dedi.


Türkiye’de büyümek istediklerini ancak şu anda Türkiye’de büyüme için çok doğru bir zaman olmadığını belirten Çetin, “Bizim bir tek çatı markamız var. Bununla yürüyoruz. Kontrollü büyüyoruz. Markamızı iyi koruyoruz. Franchise büyüme modeli uygulamıyoruz. Franchise, iş marka tarafından...