26 / 04 / 2024

MSY Dörtyol fiyat

MSY Dörtyol fiyat

Pendik MSY Dörtyol iletişim için 444 4 958 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İnşaat çalışmalarının 2016 yılı Mart ayında başlaması planlanan projede 2+1 daire tipleri bulunuyor.

MSY Yapı Pendik projesi yaza satışta!

2 blok halinde hayata geçirilecek MSY Yapı MSY Pendik projesi yaza satışa çıkacak. Henüz projelendirme aşamasında olan MSY Dörtyol projesinde inşaat çalışmaları Ekim'de başlayacak...

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi yüzde 39,92 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Haziran ayında aylık bazda yüzde 15,62, yıllık bazda ise yüzde 39,92 arttı.

Evleneceklere enflasyon ve kur şoku! Düğün maliyetleri iki katına çıktı! Ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Düğün yapacak çiftler, yüksek enflasyon ve kur yükselişi sebebiyle bütçelerini zorluyor. Düğün maliyetleri iki katına çıktı. Peki ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi Mayıs'ta yıllık yüzde 32,13 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,45, yıllık bazda yüzde 32,13 yükseldi.

Mercedes-Benz’in efsane otomobili geri döndü: Fiyatı ne kadar olacak?

Mercedes-Benz, 1960 ve 1970’li yıllarda yeni teknolojilerini sunduğu deneysel bir otomobil serisi olan C111'in geri dönüşünü resmen duyurdu. Aracın fiyatı şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar...

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi yıllık yüzde 40,10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Nisan ayında aylık bazda yüzde 2,43, yıllık yüzde 40,10 artış gösterdi.

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Bütçe dostu Honor Pad X8 Türkiye'de satışa çıktı! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

İnce tasarımı ve düşük fiyatı ile dikkat çeken Honor Pad X8, Türkiye'de satışa çıktı. Honor Pad X8 özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.   

Nokia'dan son dakika golü! Uygun fiyatlı Nokia C22 ve C32! 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Nokia C22 ve C32 duyuruldu. Düşük fiyatıyla dikkat çeken yeni model, tek şarjla üç gün kullanılabiliyor.

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

Tarım Kredi öyle bir indirim yaptı ki çay 39 TL'ye düştü! Fiyatını gören markete koştu! 22 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi indirimli aktüel kataloğunda çay, sıvı yağ, sucuk ve ette dip fiyatlar dikkat çekti. İşte 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altın için dehşete düşürecek fiyatı verdi ve ekledi: Önümüzdeki 5-6 aylık dönemde...

2023 yılından itibaren gram altının fiyatı ons altın fiyatının çıkışı ile birlikte yükselişini sürdürüyor. Uzmanlar, "Yatırımcılar altına yatırım yapmaktan çekinmesinler” ifadelerini kullandı. İşte son dakika güncel altın fiyatları...

Düşük fiyat, yüksek kalite! Sunny Televizyonlar ne kadar? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi… 

Her bütçeye uygun fiyatlarıyla sıkça tercih edilen Sunny Televizyonlar, Teknosa'da 2 bin 99 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki en ucuza alınabilecek Sunny Televizyonlar hangileri? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi… 

MSY Dörtyol fiyat Haberi

MSY Dörtyol fiyat

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilecek olan MSY Dörtyol Evleri'nde deniz manzaralı daireler yer alacak. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.


Pendik MSY Dörtyol iletişim için 444 4 958 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların alanları 85 ile 95 metrekare arasında değişiklik gösteren proje MSY Yapı imzası taşıyor.


Toplam 220 adet konuttan oluşan MSY Dörtyol'da 

14 adet konut satışa sunuldu. Tamamı 2+1'lerden oluşan projede resmi satışlar önümüzdeki yıl başlayacak. 


MSY Yapı MSY Dörtyol'da sauna, fitness center,  çocuk oyun alanı, spor alanları, otopark gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


MSY Dörtyol Pendik'te daire fiyatları; 100 bin TL peşinatta 300 bin TL; 150 bin TL peşinatta 280 bin TL; tamamı peşin ödemelerde ise 250 bin TL olarak belirlendi.


Pendik MSY Dörtyol iletişim

Telefon: 444 4 958

Web Adresi: