23 / 04 / 2024

MSY Dörtyol ulaşım

MSY Dörtyol ulaşım

2 blok halinde hayata geçirilecek MSY Yapı MSY Pendik projesi yaza satışa çıkacak. Henüz projelendirme aşamasında olan MSY Dörtyol projesinde inşaat çalışmaları Ekim'de başlayacak...

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Ulaşım ve altyapıda dünyayla rekabet edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada Cumhuriyetin 100. yılında ulaşım ve altyapı alanındaki hizmetlerle dünyayla rekabet eden müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

Dörtyol Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dörtyol Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

Türkiye mega projelerle ulaşım sektöründe ön sıralarda!

Türkiye'de son 13 yılda yapılan mega projeler dünya ulaşım sektöründe dikkat çekiyor. Bu projeler kapsamında karayolu koridorlarının toplam uzunluğu 10 bin kilometre'yi buluyor.

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

MSY Dörtyol ulaşım Haberi

MSY Dörtyol ulaşım

MSY Yapı'nın hayata geçireceği MSY Dörtyol projesi, Anadolu Yakası'nda Pendik Dörtyol'da inşa edilecek. Henüz projelendirme aşamasında olan MSY Dörtyol projesinde fiyatlar belli olmadı. 


2 blok halinde hayata geçirilecek MSY Dörtyol'da toplam 240 daire yer alacak. MSY Dörtyol projesinde yüzme havuzu ve sosyal alanlar bulunacak. 


Ekim'de  inşaat çalışmalarının başlayacağı MSY Dörtyol projesi yaza satışa çıkacak. 


MSY Dörtyol görselleri!












MSY Dörtyol iletişim

Telefon: (+90) 444 4 958

Web Adresi: http://www.msyyapi.com.tr/

Kübra...