19 / 04 / 2024

msy yapı armağan evleri

msy yapı armağan evleri

2+1, 3+1 ve dubleks daire tiplerinin yer aldığı Armağan Evleri projesinde konut fiyatları 179 bin TL'den başlıyor...

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Duygu Armağan tarafından kuruldu.

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3+1'lerde indirim fırsatı başladı. 

Ziraat Bankası bunu yapana anından 1000 TL verecek

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlar hakkında çok önemli bir açıklama yapıldı. Anında 1000 TL veren kredinin detayları açıklandı.

Yapı Kredi anında adınıza tam 500 TL yatıracak!

Giyimden teknolojiye, gıdadan mobilyaya kadar pek çok alanda kampanya düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanya daha hazırladığını duyurdu. Yapı Kredi, şartları sağlayan müşterilerinin hesabına tam 500 TL aktaracağını paylaştı.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

Arm Tasarım Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Tasarım Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Armağan tarafından kuruldu.

msy yapı armağan evleri Haberi

msy yapı armağan evleri

Teslimlerin 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği Armağan Evleri, İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı ve Teknopark'a yürüme mesafesinde konumlanan Armağan Evleri Kurtköy projesi, MSY Yapı imzası ile inşa ediliyor.


Konutların alanlarının 97 metrekare 2+1, 110 metrekare 3+1 tasarlandığı MSY Yapı Armağan Evleri, 1,200 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje Metro, Kartal, Kadıköy'e ise yakın mesafede konumlanıyor.


3 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Armağan Evleri'nde 18 daire ve 2 mağaza bulunuyor. Projede, bahçe düzenlemeleri ve açık-kapalı otopark yer alıyor.


(0216) 378 66 99

www.msyyapi.com.tr

Merve...