20 / 04 / 2024

Mücahit Sezer

Mücahit Sezer

Edrine Enerji İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm Temizlik Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mücahit Sezer tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kaya tarafından kuruldu.

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Selim Hazar tarafından kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu.

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Kubilay Mücahit Değerli tarafından kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Sadece Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sadece Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mücahit Korkmaz tarafından kuruldu.

Mücahit Sezer Haberi

Mücahit Sezer

Edrine Enerji İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm Temizlik Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mücahit Sezer tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


Edrine Enerji İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm Temizlik Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat müteahhitliği ve taahhüt hizmetleri yapar.


Edrine Enerji İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm Temizlik Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Halkalı Merkez, Fatih Caddesi, Ç. Çeşme Sokak, No:45 B/1 Blok...