26 / 04 / 2024

Mudanya Saraylar ne zaman teslim

Mudanya Saraylar ne zaman teslim

Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor.

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Belediye 12 adet arsayı satıyor! Mudanya'da arsa sahibi olma fırsatı! 

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satışa sunuyor. Peki Mudanya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Bursa'da konut fiyatları en çok Mudanya'da arttı!

Bursa‘da konut yatırımında öne çıkan bölgeleri güncel veriler Endeksa tarafından açıklandı. Son 4 yıla bakıldığında Osmangazi‘de yüzde 87, Nilüfer‘de yüzde 89, Mudanya‘da yüzde 120 artış görülüyor. 

İznik Sahili'ne dev yatırım!

Bursa’nın sahip olduğu tüm doğal değerleri iç ve dış turizme kazandırmak amacıyla her alanda projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerindeki projelerinin ardından İznik Gölü’ne değer katacak sahil projesinin de startını verdi.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya İskelesi Bursalıların hizmetinde!

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Mudanya Sahili yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan suçlamalara cevap verdi.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Mudanya İskelesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na devredildi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Yetkililer, devir işleminin yasal olduğunu belirtirken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

Projeler Bursa Mudanya'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Mudanya Belediyesi'ne nezaket ziyaretinde bulunan Bursa Hakimiyet Gazetesi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman ile bir araya geldi. Türkyılmaz, ilçedeki çalışmalardan bahsetti.

İMSİAD Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Mudanya'da istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen isimlerinin de yer aldığı toplantıda, dünden bugüne Bursa'nın gelişimi ve geleceğin Bursa'sı masaya yatırıldı.

Mudanya Saraylar ne zaman teslim Haberi

Mudanya Saraylar ne zaman teslim

Bursa'nın incisinde saraylara layık keyif BURSA' nın ilk saray konseptli projesi olan Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor. 

Projede 2+1 dairelere Ferah Sofa, 3+1 dairelere Büyüleyici Revan, 4+2 dublekslere Şaheser Havuzlu Köşk adı...