24 / 04 / 2024

mudanya turizmi

mudanya turizmi

İMSİAD, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Programda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya turizm kenti olmalı" dedi.

Recep Altepe: Mudanya'da yapacak çok işimiz var!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, önümüzdeki dönem turizm yatırımlarıyla değişimin zirvesine ulaştıracakları Mudanya' nın geliştirilen potansiyeli ile Bursa' nın dünyaya açılan vitrini olacağını söyledi.

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Blue City Mudanya nerede?

Ar Yapı tarafından hayata geçirilen Blue City Mudanya projesi toplam 80 adet daireden oluşuyor. Projede 4 blok oluşuyor. "Blue City Mudanya nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

TÜRSAB kış turizmi raporunu açıkladı!

Türkiye'de 10 yıl önce 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. TÜRSAB Kış Turizmi Raporu'na göre Türkiye, kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

Blue City Mudanya projesinde daireler 110 bin TL'den başlıyor!

Blue City Mudanya projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe ya da çatı katı şeklinde tasarlandı. Blue City Mudanya projesinde daireler 110 bin TL'den başlıyor.

Rusya'daki ekonomik kriz turizmi de vuruyor!

Rusya'da giderek derinleşen ekonomik kriz, Türkiye'de ihracattan sonra turizmi de olumsuz etkilemeye başladı. 2015 yazı için yapılan rezervasyonlarda şimdiden yüzde 15 düşüş olurken, kaybın yüzde 30'u bulacağı öngörülüyor.

Ankara sağlık turizmi pazarı haline gelecek!

Kızılcahamam ve Haymana'daki tesislerin sağlık turizmi açısından önemini vurgulayan Dünya Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Onur Taşdemir, "Yatırımlarla Ankara'yı sağlık turizmi pazarı haline getirebiliriz" dedi.

Sağlık Turizmi ve Marka Zirvesi gerçekleştirildi!

Sağlık Turizmi ve Marka Zirvesi gerçekleştirildi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci " Sağlık turizmini geleceğin en önemli ekonomik sektörlerinden birisi olarak görmemiz gerektiğine inanıyorum " dedi.

Lalezar Termal Erzurum'da termal turizmi canlandıracak!

Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde...

Yapı İnşaat Vadi Mudanya!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa edilen Yapı İnşaat Vadi Mudanya konut projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede toplamda 72 adet daire bulunuyor.

Vadi Mudanya satılık!

Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Vadi Mudanya satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sağlık turizmi gelirlerinin ikiye katlanması planlanıyor!

Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı Eylem Planı’na göre, halen 2 bin 800 dolar civarında olan kişi başı sağlık turizmi gelirinin 2018’de 4 bin 700 doları aşması planlanıyor

Mudanya'nın imar planı değişecek!

Mudanya Belediye Meclisi'nin aralık ayı olağan toplantısında imar planı değişikliğiyle ilgili teklif oybirliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı, bundan böyle parsel parsel plan değişikliği olmayacağını söyledi.

Mudanya'nın imar planı değişecek!

Mudanya Belediye Meclisi'nin aralık ayı olağan toplantısında imar planı değişikliğiyle ilgili teklif oybirliği ile kabul edildi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başkanlığında toplanan meclise Mudanya'nın yeni imar planı damgasını vurdu.

mudanya turizmi Haberi

mudanya turizmi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı İmar Planı'nın Belediye Meclisi'nden geçtiğini ve tekrar uygulanabileceğini söyledi. Mescioğlu, Bursa'da gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nm yabancılara konut satışında etkili olduğunu belirterek "Bursa fuardan önce yabancılara yapılan satışlarda 5. sıradayken fuardan sonra Aydın ve Muğla'yı geride bırakarak 3. oldu" dedi. 


Programda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, meclisteki kararın hayırlı olmasını diledi. Türkyılmaz, "Son 1 yıl içerisinde Bursa'da değeri ve cazibesi en çok artan ilçe Mudanya oldu. Ama bu gelişimi de planlı ve kontrollü yapmamız gerekiyor. Mudanya asla sanayi kenti olamaz. Eğitim, tarım ve turizm kenti olmalı" ifadelerini kullandı. 


Yeni...