20 / 04 / 2024

Recep Altepe: Mudanya'da yapacak çok işimiz var!

Recep Altepe: Mudanya'da yapacak çok işimiz var!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, önümüzdeki dönem turizm yatırımlarıyla değişimin zirvesine ulaştıracakları Mudanya' nın geliştirilen potansiyeli ile Bursa' nın dünyaya açılan vitrini olacağını söyledi.




Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, önümüzdeki dönem tarihi miras ve turizm yatırımlarıyla değişimin zirvesine ulaştıracakları Mudanya'nın geliştirilen potansiyeliyle Bursa'nın dünyaya açılan vitrini olacağını söyledi. Başkan Altepe, Mudanyalı bayanlarla bir araya geldi. Mudanya Sosyal Tesisleri'nde geçekleşen buluşmaya; Bursa Milletvekili İsmet Su ve vatandaşlar katıldı. 


TEK YETKİLİ BİZİZ 


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, özellikle son 5 yılda Bursa'da tarihi başarılara imza attıklarını söyledi. Başta ulaşım, alt ve üst yapı olmak üzere her alanda büyük yatırımların yapıldığını belirten Başkan Altepe, Mudanya'nın da bu gelişmelerden nasibini aldığını ifade etti. İlçenin 'merkezi hükümet desteğiyle inşaat çalışmaları tamamlanan' devlet hastanesine kavuştuğunu, adliyenin de temel atma aşamasında olduğunu kaydeden Altepe, halk arasında büyük öneme sahip Hasan Paşa ile Tahir Ağa hamamlarının Büyükşehir tarafından restore edildiğini, Mütareke binasının da elden geçme aşamasında olduğunu ifade etti. Bursa ve Mudanya'da yapacak çok işlerinin bulunduğunu söyleyen Başkan Altepe, 30 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir'in il sınırları içerisinde yetkili tek makam olacağını, gücü ve gelirleri artırılmış bir Büyükşehir'le daha etkin hizmet etmeye devam edeceklerini anlattı. Yeni yasayla birlikte Bursa'nın da Mudanya'nın da sınırlarının genişleyeceğini vurgulayan Altepe, "30 Mart'tan sonra Kumyaka, Trilye ve Eşkel gibi tüm bölgelerimiz artık Mudanya'nın, Büyükşehir'in bir mahallesi olacak. İnşallah buralara hizmetleri, ilçe belediyemizle birlikte hep beraber götüreceğiz. İlçede turizm yatırımlarıyla değişimin zirvesine ulaşılacak." dedi. 


PROJELER HAZIR 


Hizmet ve proje üretmenin ustası olduklarını, bunu söylemlerle değil geçmiş dönem icraatlarıyla ortaya koyduklarını belirten Başkan Altepe, yeni dönemde Mudanya için düşündükleri projeleri bayanlarla paylaştı. Seçimlerden sonra Mudanya için hızlı bir değişim ve dönüşüm döneminin başlayacağını, İstanbul'un koylarında ne varsa Bursa'nın, Mudanya'nın koylarında da onun yapılması için gerekli girişimlerde bulunacaklarmı söyleyen Başkan Altepe, "Mudanya'nın sahilleriyle, ilçeyle ilgili projeler, hepsi hazır. İnşallah gün geçtikçe, bunları bir bir kamuoyuna açıklayacağız" diye konuştu. Trilye ve Mudanya tarihinin, çarşıların canlandırılması için çalışmaların sürdüğünü, başta Halit Paşa Caddesi olmak üzere tüm caddelerin elden geçirilmesinin planlandığını kaydeden Başkan Altepe, "Sahillerle ilgili izin süreci tamamlandı. İmralı İskelesi'ni daha yeni kaldırabildik. Diğer düzenlemeler de start aldı. İnşallah, çalışmalar tamamlandığında, yerleşim birimleriyle birlikte Mudanya sahilleri hak ettiği karşılığı almış olacak" dedi. 



Günboyu


Geri Dön