24 / 04 / 2024

Mudurnu-Bolu karayolu çalışmaları ne durumda

Mudurnu-Bolu karayolu çalışmaları ne durumda

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Mudurnu-Bolu karayolu yapımının gecikmesi nedeniyle bizi eleştirenler, Cumhuriyet tarihi boyunca bu yola kazma dahi vurmayan bir zihniyeti temsil etmektedir.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Mithatpaşa’ya değer katacak projede çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi üzerinde oluşturduğu, meydan projesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinde çalışmalar bu sabah başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar bu sabah başladı...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde zemin etüdü çalışmaları başladı!

İstanbul'da günde 6,5 milyon kişinin kullanması planlanan hem karayolu hem demiryolu geçişleri bulunacak Büyük İstanbul Tüneli için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Bolu Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Bolu Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor. Kentte alt yapı ve yenileme projelerine destek veriliyor.

Mudurnu-Bolu karayolu çalışmaları ne durumda Haberi

Mudurnu-Bolu karayolu çalışmaları ne durumda

Bu yatırımın büyüklüğünü göz önünde bulundurursak, AK Parti Hükümetimizin hakkını da vermek lazım. Yol yapım çalışmaları yeniden başladı. Allah'ın izniyle çalışmaları hızlandırarak heyelan nedeniyle çalışmalarda kaynaklanan zaman kaybını telafi edeceğiz” dedi.


AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu İlçesi'ne yaptığı ziyaret öncesinde, Mudurnu-Bolu karayolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.


Beraberindeki heyetle yaptığı incelemelerin ardından yol çalışmalarını gerçekleştiren müteahhit firma yetkililerinden bilgiler alan Milletvekili Ercoşkun, Tepe Karakolu mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle aksaklığa uğrayan yol çalışmalarının yeniden süratli bir biçimde sürdürüldüğünü söyledi.


Ercoşkun, yaptığı bilgilendirmede, şunları söyledi: “Mudurnu yolu geçtiğimiz seçim döneminde polemik konusu olan bir yatırım. İlçe bağlantı yollarımızın tamamının ihale edilmesi noktasında bir çalışmamız vardı. Yol çalışmalarımıza geçtiğimiz süreçte başladık. Bu çalışma üzerinden AK Parti'ye eleştiride bulunanlar da Cumhuriyet tarihi...