19 / 04 / 2024

Mudurnu haberleri

Mudurnu haberleri

Mudurnu' da iki katlı bir evde yangın çıktı. Mudurnu' da iki katlı ahşep evde çıkan yangında hayatını kaybeden kadının cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından bulundu...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022!

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri belli oldu! 2 bin 400 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Bolu Mudurnu projesi için başvuru dönemi 27 Haziran'da başlıyor. İşte detaylar...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

TOKİ Mudurnu 108 konut ihalesi bugün!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 108 konut ihalesi 18 Kasım'da!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa sunudu.

TOKİ Bolu Mudurnu orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

Bolu Mudurnu TOKİ orta gelir projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvuru dönemi 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 23 Mart'ta başlıyor.

Mudurnu haberleri Haberi

Mudurnu haberleri

Mudurnu ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangında hayatını kaybeden 82 yaşındaki kadının cesedi, itfaiye ekiplerince bulundu.


Kacık köyünde iki katlı ahşap evde dün akşam çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının ardından, ev sahibi Hatice Yılmaz'ın içeride olduğunun bildirilmesi üzerine arama çalışması başlatıldı.


Sabah saatlerinden itibaren tekrar başlatılan çalışmalar kapsamında enkazda inceleme yapan itfaiye ekipleri, Yılmaz'ın cesedine ulaştı.


Yılmaz'ın cesedi, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna...