27 / 04 / 2024

Mudurnu yangın haberleri

Mudurnu yangın haberleri

Mudurnu' da iki katlı bir evde yangın çıktı. Mudurnu' da iki katlı ahşep evde çıkan yangında hayatını kaybeden kadının cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından bulundu...

Bolu'da orman yangını çıktı!

Bolu'da orman yangını çıktı. Sünnet Gölü yakınlarındaki Çatacık köyü Fındıcak mevkisinde bulunan ormanda çıkan yangında 2 hektarlık alan zarar gördü. Mudurnu ve Göynük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti.

Bolu'da yangın meydana geldi!

Mudurnu ilçesindeki tavuk çiftliğinde çıkan yangında 5 bin 500 civciv telef oldu.Tımaraktaş köyünde yaşayan Durmuş Boztaş' a ait çiftlikte henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde yangın çıktı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aşmasıyla Avustralya'nın birçok yerinde yangınlar çıktı. Cumartesi günü ve gecesi iki eyalette yapılan uyarılardan sonra birçok bölgede pazar sabahı yangın haberleri gelmeye başladı.

Mudurnu'da iki katlı bir evde yangın çıktı!

Mudurnu' da iki katlı bir evde yangın çıktı. Mudurnu' da iki katlı ahşep evde çıkan yangında hayatını kaybeden kadının cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından bulundu...

Bolu'daki tavuk çiftliğinde yangın çıktı!

Mangırlar köyünde Murat Gülmez'e ait tavuk çiftliğinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gülmez'in ihbarı üzerine olay yerine gelen Mudurnu Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti.

Sarıyer'deki orman yangını söndürüldü!

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Mudurnu yangın haberleri Haberi

Mudurnu yangın haberleri

Mudurnu ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangında hayatını kaybeden 82 yaşındaki kadının cesedi, itfaiye ekiplerince bulundu.


Kacık köyünde iki katlı ahşap evde dün akşam çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının ardından, ev sahibi Hatice Yılmaz'ın içeride olduğunun bildirilmesi üzerine arama çalışması başlatıldı.


Sabah saatlerinden itibaren tekrar başlatılan çalışmalar kapsamında enkazda inceleme yapan itfaiye ekipleri, Yılmaz'ın cesedine ulaştı.


Yılmaz'ın cesedi, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna...