23 / 04 / 2024

muğla inşaat karşılığı kiralama ihalesi

muğla inşaat karşılığı kiralama ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ve Aydın'da yer alan gayrimenkuller için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

TOKİ'den Muğla Kavaklıdere'ye 25 dükkan! İhalesi bugün!

Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Muğla'ya 25 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 16 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

Kocaeli Gebze'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kocaeli Gebze'de yer alan gayrimenkul için yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi düzenliyor.

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Kocaeli'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

muğla inşaat karşılığı kiralama ihalesi Haberi

muğla inşaat karşılığı kiralama ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ve Aydın'da yer alan gayrimenkuller için yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Toplam bedelleri  9 milyon 207 bin 229  TL olarak belirlenen ihaleler 26 ve 27 Haziran tarihlerindeyapılacak.


Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:

T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Bölge Müdürlüğü’nce, aşağıda yeri ve nitelikleri belirtilen taşınmazların mevcut imar durumuna göre
projelendirilerek inşaat yaptırılmak üzere yapım karşılığı uzun süreli kiralama modeli çerçevesinde kiraya verilmesi için 2886 sayılı Devlet İhale
Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklifi usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.


A- Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazın;
1) İşin süresi ve kira ödemelerinin yer teslim tarihi itibariyle başlatılması, ancak yer teslimi tarihinin hiçbir şekilde sözleşme tarihinden itibaren 6 ayı
geçmemesi, bu sürenin aşılması halinde...