24 / 04 / 2024

muğla kiralık villa fiyatları

muğla kiralık villa fiyatları

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kiralık villa arayanlar dikkat!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kiralık villa arayanların sayısı bir hayli arttı. Talebin artması ile birlikte dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi. Peki, villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Tatillerde 'kiralık villa' furyası!

Koronavirüs salgını yaşamı birçok alanda etkilemeye devam ediyor. Kovid-19 sebebiyle konut sektörünündeki alışkanlıklar ve tercihler de tamamen değişti. Tatil döneminin başlamasıyla birlikte, kiralık müstakil evlere talep daha çok arttı...

muğla kiralık villa fiyatları Haberi

muğla kiralık villa fiyatları

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Bunların başında da oteller yerine villa, bungalov, apart ve kampingler geliyor. Deniz ve havuza girme ve tatil merkezlerindeki kuralların henüz tam olarak belirlenmediği için tatilciler tesisleri telefonla arayıp bilgi alıyor ve yer ayırtıyor. 

Sözcü'den Mustafa Sarıipek'in haberine göre; kuralların belirlenmesinden sonra buralarda talep patlaması yaşanacağı öngörülüyor. Villaların gecelik ücretleri pek ucuz değil. İki ailenin konaklayacağı havuzlu dubleks bir villanın gecelik ücreti 1000 TL ila 1500 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Yasaklar kalksa bile önlemi elden bırakmadan tatil yapmak isteyen vatandaşlar, izole olmak ve sosyal mesafeyi koruma duyarlılığında bulunan, hijyene önem veren alanlarda tatil yapmak için araştırma yapıyor. 

Bu nedenle de Muğla'nın Marmaris, Datça,...