26 / 04 / 2024

muğla otel tahliyesi

muğla otel tahliyesi

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani´ye ait 5 yıldızlı otel tahliye edildi. 7 yıldır otelin işletmeciliğini yapan Güney Yıldızı Otelcilik'e açılan dava kazanıldı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Doğa tutkunu olarak bilinen Derin Mermerci, modadan sonra turizm işine de giriş yapıyor. Sosyetik güzel, Muğla’nın Akyaka bölgesinde organik bir otel açmaya karar verdi. 

Muğla'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 21 milyon 874 bin 762 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Munamar Beach Otel'in kiracılarına tahliye kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani´ye ait 5 yıldızlı otel tahliye edildi. 7 yıldır otelin işletmeciliğini yapan Güney Yıldızı Otelcilik'e açılan dava kazanıldı.

Nef Yalıkavak Muğla iletişim bilgileri!

Nef Yalıkavak projesi Timur Gayrimenkul imzasına sahip. Muğla Bodrum'da hayata geçirilen Nef Yalıkavak'ta konut, otel ve mağazalara yer veriliyor...

Muğla Güvercinlik'te ormanlık alana 4 lüks otel yapılıyor!

Muğla Milas'a bağlı Güvercinlik'te 8 yıl önce yanarak küle dönen 150 hektarlık ormanlık alanla ilgili verilen sözler tutulmadı.i. Aydın'ın açıklamasından yıllar sonra alanda binden fazla odaya sahip 4 dev otel yükseliyor.

muğla otel tahliyesi Haberi

muğla otel tahliyesi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde İçmeler Mahallesi´nde bulunan Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani´in sahibi olduğu 5 yıldızlı otel tahliye edildi. 2010 yılında 15 milyon dolara satın alınan otel, yıllık 1 milyon dolara 5 yıllığına Güney Yıldızı Otelcilik şirketine kiralanmıştı. 400 turistin kaldığı Munamar Beach Otel’de bugün saat 18.00´da Ankara´dan gelen avukat ve polis eşliğinde tahliye işlemi başlatıldı.


Emir´in otel için 1 milyon 200 bin dolar yıllık kira istemesi üzerine Güney Yıldızı Otelcilik yöneticileri ile anlaşma sağlanamadı. Emir Thani, 2015 yılının sonunda kiraya verdiği Güney Yıldızı Otelcilik Şirketi’ne tahliye davası açtı. Oteli 7 yıldır işleten Güney Yıldızı Otelcilik şirketi yöneticileri de 4 milyon 750 bin dolar tutarındaki masraflarını alabilmek için karşı alacak davası açtı.


21 Temmuz günü sonuçlanan...