26 / 04 / 2024

Muğla yeni imar planı

Muğla yeni imar planı

İnşaat Taahhüt sektörü 6. Meslek Komitesinin grup toplantısına katılan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal, 1/25.000 Ölçekli Nazım İmar Planı hakkında bilgi verdi.

Muğla'nın 1/25.000 Ölçekli İmar Planı Kamuoyuna açıklanacak!

Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri sektörler arası işbirliği çerçevesinde bir araya geldi, Muğla Büyükşehir 1/25.000 Ölçekli İmar Planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir toplantı düzenleme etme kararı aldı.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Muğla'da imar skandalı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanmış olan imar planlarının tümünün ve daha sonrasındaki revizyonların hukuka aykırı olduğu ortaya çıktı.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

İmar affı geliyor mu? Yeni imar barışında son dakika! İmar affı bekleyenler dikkat! 

'Yeni imar affı çıkacak mı?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. İmar affı kanun teklifi, 11 Ekim 2022'de TBMM Başkanlığı tarafından komisyona sevk edilmişti. Peki yeni imar affı geliyor mu? İşte detaylar...

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Muğla yeni imar planı Haberi

Muğla yeni imar planı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde, 6’ncı İnşaat Taahhüt Meslek Komitesi organizasyonuyla bir komite grup toplantısı organize edildi.


1/25.000’lik Nazım İmar Planının son durumunun masaya yatırıldığı ve geniş bir katılım sağlanan toplantının açılış konuşmasını MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil gerçekleştirdi. Dişcigil, “İmar planları, doğru yapıldığı takdirde şehrin ve ekonominin gelişiminde önemli rol oynayan unsurlardır. Elbette hepimiz güzel bir kentte yaşamak istiyoruz. Bunun için, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler, bu planlamaların ekonomik gelişmelere sağlayacağı katkıyla ilgiliyiz. Söz konusu imar planları projelerinin belediyelerimiz tarafından hazırlanıyor olması da önem arz ediyor. Bu anlamda başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm ilgililere, yoğun ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu imar planının hazırlanma aşamasında biz Odaların da...