24 / 04 / 2024

muğlada yangın

muğlada yangın

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ovacık Mahallesi'nde inşaat işçilerinin kaldığı apart otelin çatısında önceki gün saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Marmaris'te 44 hektarlık kızılçam ormanı kül oldu!

Muğla, art arda gelen yangın haberleriyle sarsıldı. Marmaris'te bir vatandaşın mangal için balkonda bıraktığı piknik tüpü patladı. 50 metre mesafeye dağılan tüp parçaları, ormanı tutuşturdu...

Muğla'da bir gecede 3 yangın!

Marmaris ve Gökova'daki yangının ardından Seydikemer'de de yangın çıktı. Marmaris'teki yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Dumandan etkilenen 18 kişi ayakta tedavi edildi.

Muğla'da orman yangını!

Yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ula ilçesinde deniz kenarındaki yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda yangın başladı. Yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü.

Muğla'da orman yangını çıktı!

Datça ilçesinde çıkan orman yangınına 2 uçak, 3 helekopter, 10 arazöz, 120 orman yangın söndürme işcisi müdahele etti.Kontrol altına alınan yangında ilk belirlemelere göre 8 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

Muğla'da yangın meydana geldi!

Muğla'da yangın meydana geldi. Seydikemer ilçesinde çıkan yangında, 15 dönüm tarım arazisi ile 1 dönümlük ormanlık alan zarar gördü. Seydikemer ilçesinde ormanlık alanda başlayıp tarım arazisine sıçrayan yangın söndürüldü.

Muğla'da orman yangını!

Ula ilçesindeki yangını söndürmek için ekipler müdahale ediyor. İlçeye bağlı Elmalı Mahallesi Dereiçi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Muğla'da orman yangını çıktı!

Muğla'da merkeze bağlı Algı Mahallesi'nde orman yangını çıktı. Yangının, rüzgarın da etkisiyle büyüdüğü bildirildi. Ekiplerin, alanın sarp ve kayalık olması nedeniyle çalışmalarda güçlük yaşadığı belirtildi.

Muğla'da çıkan yangında 4 ev yandı!

Yeşilyurt beldesi Tabakhane Mahallesi'nde Sami Emirdağ'a ait evde, elektrik kontağı nedeniyle çıkan kıvılcımların eşyaları tutuşturması sonucu yangın çıktı. Çıkan yangının bitişikteki ahşap evlere sıçraması sonucu 4 ev yandı...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Muğla'daki yangınlar kontrol altına alınamıyor!

Seydikemer'in ardından Dalaman ve Fethiye ilçelerinde de orman yangını başladı. Muğla'nın Fethiye, Dalaman ve Seydikemer ilçelerinde gece saatlerinde başlayan orman yangınları kuvvetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamıyor.

Türkiye'nin akciğerleri yanıyor!

Çanakkale' nin Gelibolu, Muğla' nın Milas ve Antalya' nın Kumluca ilçelerinde çıkan orman yangınlarını kontrol altına alma çalışmaları, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri, iş makinaları ve vatandaşların çabaları ile sürdürülüyor...

Kavaklıdere'de orman yangını çıktı!

Kavaklıdere Çamlıyurt köyünde çıkan yangına, 4 helikopter, 3 uçak ve kara ekipleriyle müdahale edilmeye başlandı

Datça'da çıkan yangın kontrol altına alındı!

Datça'da yaklaşık 50 hektarlık maki ve kızılçam ormanının bulunduğu alanda etkili olan yangının kontrol altına alındığı bildirildi

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı!

Ortaca Gölbaşı Mahallesi anten tepe mevkiinde yapımı devam eden 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Yangın merdivenleri, özellikle çok katlı yapılarda meydana gelebilecek olumsuz bir durumda içerideki insanlarının bu durumdan kurtulmasını sağlayan yapılar olarak tanımlanıyor.Peki, apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Afyonkarahisar'da kışlada yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

2007 yılında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik gereğince bazı yapı ve inşaatlarda yangın tüpünün bulundurulması mecburi oluyor. Peki, apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

Aydın'daki makilik alanda yangın çıktı!

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, sabaha karşı Kırkevler mevkisinde makilik alanda henüz tespit edilemeyen nedenle çıkan yangının yaklaşık 3,5 saat sonra kontrol altına alındı.

Muğla'da bir gecede 3 yangın!

Marmaris ve Gökova'daki yangının ardından Seydikemer'de de yangın çıktı. Marmaris'teki yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Dumandan etkilenen 18 kişi ayakta tedavi edildi.

Marmaris'te yangın çıktı! Bir site boşaltıldı!

Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeni ile 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Muğla Ula'da orman yangını çıktı!

Muğla'da orman yangını çıktı. Ula ilçesinde çıkan yangına 3 helikopter ile havadan, 9 arazöz ve 60 orman işçisiyle karadan müdahale ediliyor. Ekipler, yangını kontrol almak için mücadele veriyor..

Muğla'da orman yangını!

Milas'ta ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın 2 saatte kontrol edildi.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde dün başlayan ve gece boyunca devam eden yangın kontrol altına alındı kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 600 hektar alan zarar gördü

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor!

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Gece boyunca devam eden yangına sabahın ilk ışıkları ile birlikte 4 uçak, 8 helikopter ile müdahale edilmeye başlandı

Muğla Milas'ta orman yangını çıktı!

Köyiçi Mezarlık mevkisinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangın bölgesine, Milas Orman İşletme Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerine bağlı ekipler sevk edildi

Muğla'da orman yangını çıktı!

Muğla'nın Milas ilçesinde orman yangını çıktı. Milas ilçesinde başlayan orman yangınına, havadan 2 uçak, 5 helikopter, karadan 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle müdahale ediliyor.

muğlada yangın Haberi

muğlada yangın

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ovacık Mahallesi'nde inşaat işçilerinin kaldığı apart otelin çatısında önceki gün saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Otel personeli tarafından fark edilen yangın itfaiyeye bildirildi. Kiremitleri kırarak yangını söndürmeye çalışan ekipler, yoğun dumanla da mücadele etti. Yangının ardından otelin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana...