19 / 04 / 2024

Muhammed Iştiyye batı şeria açıklaması

Muhammed Iştiyye batı şeria açıklaması

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 780 yeni konut inşa projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar ve yeni konut sayısı...

Doların geleceği en dip seviye belli oldu! ''Bu daha başlangıç'' diyen Ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı

ABD dolar kurunun geleceği en dip seviye için ''bu daha başlangıç'' diyen ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı.

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çiçek tarafından açıldı.

Ulusal Yahudi Fonu, Yahudi yerleşimlerini genişletmek için Batı Şeria'da toprak mı alacak?

Yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletmek için Ulusal Yahudi Fonu'nun sadece Batı Şeria'nın "C bölgesindeki" Filistinlilere ait özel arazileri satın alacağı öne sürüldü.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Işık tarafından kuruldu.

Muhammed Iştiyye'den Batı Şeria konut inşası açıklaması!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 780 yeni konut inşa projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'da işgal ve baskınlarla yeni yerleşim alanları oluşturuyor!

Yahudi yerleşimcilerin, işgal altında olan Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde önce çadır, karavan ve prefabrik evlerle kendilerine bir tür yaşam alanları oluşturduğu belirtildi.

ABD'den Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini meşrulaştırmak için yeni adım!

ABD yönetimi, Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini "meşrulaştırmak" için yeni bir adım attı.

Muhammed Iştiyye batı şeria açıklaması Haberi

Muhammed Iştiyye batı şeria açıklaması

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, ABD'de seçilmiş Başkan Joe Biden ile uluslararası topluma, İsrail’in işgal altında olan Filistin topraklarındaki Yahudi yerleşim birimlerini inşa ve genişletme faaliyetlerini durdurmak amacıyla müdahale ve “iki devletli çözümü” koruma çağrısı yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Muhammed Iştiyye, hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria’nın Ramallah şehrinde gerçekleştirilen haftalık kabine toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, İsrail’in Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 780 yeni konut inşa projesine değinerek, “ABD’nin yeni yönetiminden ve seçilmiş Başkan Biden’dan bu Yahudi yerleşim birimi inşa ve genişletme saldırısını kontrol altına alması için tüm çabayı ortaya koymasını umuyoruz.” şeklinde konuştu.

Yahudi yerleşimcilerin Batı Şeria sakini Filistinlilere yönelik saldırılarını “terör” olarak niteleyen Iştiyye, Tel Aviv yönetiminin iki devletli çözümün tamamen ortadan kalkması için Yahudi yerleşimcilerin bu saldırılarını desteklediğini ve...