20 / 04 / 2024

Muhammed Salih Çıkman

Muhammed Salih Çıkman

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Salih Çıkman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Levent Loft A Blok'ta kuruldu.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

İmar barışı ile gayrimenkuller değer kazanacak!

İnşaat Mühendisi Muhammed Salih Eroğlu imar barışı ile vatandaşların taşınmazları ciddi bir şekilde değer kazanacak ve alıcılar bu daireler için kredi kullanabilecek dedi. 

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'deki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün'e bilgi aktardı.

Salih Bezci: Konut faizleri düşmeli!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ekonominin lokomotifi olarak değerlendirdiği inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini ifade etti.

Salih Bezci: Mania Planı Ankara'nın gelişimi açısından engel!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, askeri kullanımda bulunan Etimesgut Askeri Havaalanı'na ait Mania Planı'nın Başkent'in kentsel gelişimi açısından engel oluşturduğunu belirtti.

Türkiye’nin ilk ve tek dikey orman projesi: Greenox Urban Residence!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, Stefano Boeri ile Greenox Urban Residence projesinin mimari Salih Çıkman’ı buluşturdu.

Salih Bezci: İmar yönetmelikleri iller için ayrı ayrı yapılabilir!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yönetim kurulu ve meclis üyelerinde oluşan bir heyetle Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık serveti kime kalacak?

Muhammed Ali'nin ölümü, 80 milyon dolarlık servetinin kime kalacağına dair tartışmaları da beraberinde getirdi. Dört kez evlenen Muhammed Ali’nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor.

Tuzla İmam Muhammed Mehdi Cami açıldı!

Tuzla Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından yapımına destek olunan Mimar Sinan Mahallesi İmam Muhammed Mehdi Cami, dualarla ibadete açıldı.

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Assaf tarafından 30 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak'ta kuruldu.

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Muhammed Salih Çıkman Haberi

Muhammed Salih Çıkman

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu. 


Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak.Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle,siteler,plazalar,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak,gerektiğinde projelendirmek,gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj  işleri yapmak ve müstakil konut, konut binaları, iş hanları fabrikalar, villalar, residenceler, oteller, spor kompleksleri, alışveriş merkezleri, yollar, park ve bahçeler,baraj...