24 / 04 / 2024

Muharrem Usta kimdir

Muharrem Usta kimdir

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, özel bankalara olan tüm borçları devlet bankasından alacağı krediyle kapatmayı planlıyor. Bu sayede birçok gelirdeki ipotekler de kalkacak.

Muharrem Usta: Akyazı Stadı bizi şahlandıracak!

Muharrem Usta, Akyazı için Trabzonspor'un yeni yüzü olduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Akyazı Stadı bizi şahlandıracak. Burası 24 saat yaşayacak bir yer olacak. Kulübümüze 100 milyon TL gelir sağlayacağız" diye konuştu.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Trabzonspor'un Kartal'daki arazi sorunu çözüldü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzonspor yeni statla zirveye taşınacak!

Trabzonspor camiası, iftarda bir araya geldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta iftar yemeğinde Trabzonspor'u yeni statla zirveye taşımak istediklerini anlattı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Muharrem Usta kimdir Haberi

Muharrem Usta kimdir

Mali ve sportif olarak zor günler geçiren Trabzonspor, mali tabloyu düzeltmek için büyük bir kredi operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Başkan Muharrem Usta'nın direkt yürüttüğü görüşmeler devam ederken, detaylar üzerinde çalışmalar sürdürülüyor. Bordo-mavili kulübün mevcut kredi borçlarının yanı sıra birçok gelirinin de ipotek altında bulunduğu özel bankaya olan tüm borçlarını devlet bankasından alacağı 300 milyon TL'ye yakın kredi ile kapatmayı hedefleyen Trabzonspor yönetimi, aynı şartlarda ve düşük faiz ile birlikte tüm gelirlerini ipotek altına aldırıp uzun vadede borçları kapatmayı planlıyor.


İLK GÖRÜŞMELER OLUMLU


Bordo-mavili kulüp bu operasyonu gerçekleştirmek için üst düzeyde görüşmelerini sürdürürken, geçtiğimiz günlerde ise iki bankanın yöneticileriyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi. Başkan Muharrem Usta'nın da yer aldığı görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edilirken, kredinin onaylanmasıyla Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde...