19 / 04 / 2024

Muhittin Bey

Muhittin Bey

1929 yılında İstanbul Emaneti ve İstanbul Valiliği birleştirilecekmiş. Vilayet'le Emanet birleştirilince her iki daire, Düyun-u Umumiye binasına taşınacakmış. Türkiye'de ilk defa uygulanacak bu birleşimle Valilik ve Belediye beraber çalışacakmış.

Muhittin Böcek çocuk kreşi projesinin temelini attı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Çocuk Kreşi projesinin temelini attı.Uncalı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök katıldı.

Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6 ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi.

Beyşehir'de karavan turizmi!

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Beyşehir turizme açılıyor!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gölüyle meşhur ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğini belirterek bu alanda çalışma başlattı.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar gelişen ve dönüşen bir yer olacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 5 yıl içinde değişen, dönüşen ve gelişen bir ilçe yaratacaklarının sözünü verdi. Selvitopu, ilçeye bir mobilyacılar sitesi kazandıracaklarını da belirtti

Beyşehir Karaburun Plajı, plaj ve yayla keyfini bir arada yaşama fırsatı sunuyor!

Konya'da yer alan Beyşehir Gölü Milli Parkı' nda açılan Karaburun Plajı'nda başta gurbetçiler olmak üzere tatilciler, plaj ve yayla keyfini bir arada yaşama fırsatı buluyor.

Muhittin Dalgıç: 4 katlı konutlar Çeşme'ye uymaz!

TOKİ'nin hazırladığı mimari tasarımı değerlendiren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, toplu konuta karşı olmadıklarını, ancak Çeşmenin mimarisini bozmadan, iki katlı toplu konutlar yapılabileceğini projeyi beğenmediğini kaydetti.

Beyşehir'de metruk binalar yıkılıyor!

Beyşehir Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan, bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden yıkılma ve çökme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan, çevreye tehlike saçan metruk ve terk edilmiş binaları yıkıyor.

Beylikdüzü Bey Kasrı ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve içinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Beylikdüzü Bey Kasrı ödeme planı...

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da kent kimliği sorunu var!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada " Karabağlar'da bir kent kimliği sorunu var. Mesela insanlar Karabağlar'da oturuyorum demiyor. Bozyaka'da, Hatay'da veya Eskiizmir'de oturuyorum diyor" dedi

TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi 2015'te açılacak!

TOKİ Konya Beyşehir Hamidiye Mahallesi’nde 150 yataklı devlet hastanesi inşa edecek. 95 milyon TL proje bedeline sahip Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi projesinin 2015 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor...

Muhittin Selvitopu Karabağlar projelerini anlattı!

Yenigün TV'de yayınlanan 'Belma Şahaner ile Egenin Gündemi' adlı programın konuğu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “Gelişen, dönüşen, düzenli bir kent dokusu yaratmak, Karabağlar’ın en fazla buna ihtiyacı var” diye konuştu

Bey Kasrı satış ofisi!

Bey Kasrı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, kurban kesim alanı, mescid, çocuk oyun alanları, fitness salonu, buhar odası, spor alanları, kreş, kapalı otopark ve mini hayvanat bahçesi bulunuyor.

Muhittin Bey Haberi

Muhittin Bey



Emanet'le Vilayet'in tevhidi kat'iyen kararlaştı


Tehvit işi haziranda yapılacak


Yeni teşkilat Düyunu Umumiye binasını alacak


Şehir hududu değiştirilecek


   İstanbul Vilayeti ile Şehremaneti'nin tevhidi sureti kat'iyede kararlaştırılmıştır. 1929 senesi maliyesinden yani hazirandan itibaren Emanet'le Vilayet'in birleştirilmesi mukarrerdir. Vali Vekili ve Şehremini Muhittin Bey'in de Ankara'ya davetinin sebebi bu tevhit meselesiyle alakardardır.

   Valiyet'le Emanet tevhit edilince Düyun-u Umumiye binası bu iki daireye tahsis olunacaktır. Şimdiki Vilayet binası da polis ve jandarmaya tahsis edilecektir. Tevhıt lahıyası tetkik edilmektedir. Bu lahıya göre Emanet'le Vilayet'in tevhidinden sonra müşterek dairenin üç muavini olacaktır.

   Bu muavinlerin biri fenni mesaiyle, diğeri idari ve maarif işlerine, üçüncüsü de evrak ve...