29 / 03 / 2024

Muhittin Soyvural kimdir

Muhittin Soyvural kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yücel Serdar, Evren Dinçer ve Muhittin Soyvural hakkında 3 atama kararı verdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'te yayınlandı.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Muhittin Böcek kimdir?

Muhittin Böcek'in, 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Antaly Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Muhittin Böcek kimdir?

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 atama kararı verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yücel Serdar, Evren Dinçer ve Muhittin Soyvural hakkında 3 atama kararı verdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'te yayınlandı.

Muhittin Tarhan kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Muhittin Tarhan kimdir? İnşaat Mühendisi Muhittin Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Tarhan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Muhittin Selvitopu kimdir?

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kimdir? Muhittin Selvitopu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Selvitopu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhittin Selvitopu...

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Muhittin Soyvural kimdir Haberi

Muhittin Soyvural kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yücel Serdar, Evren Dinçer ve Muhittin Soyvural hakkında 3 atama kararı verdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'te yayınlandı.


KARARLAR:


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı: 2017/27

1- Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Tapu ve Kadastro Van Bölge Müdürlüğüne Yücel SERDAR’ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.


2- Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı: 2016/951

1. Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Personel Dairesi Başkanlığına, Evren DİNÇER’in atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 74 üncü maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.


2- Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı...