25 / 04 / 2024

muhteşen dekorasyon fikirleri

muhteşen dekorasyon fikirleri

Dekorasyonda yapacağınız birkaç ufak hileyle evinizi olduğundan daha zengin gösterebilirsiniz. Mobilya seçimi yapacaksanız, odanın renkleriyle kontrast bir uyum yakalayabilirsiniz. İşte İşte evinizi daha lüks gösterecek dekorasyon fikirleri....

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Gülşen tarafından kuruldu.

Carrefour'dan muhteşen bir kampanya daha! Reeder S19 Max'e yüzde 30 indirim yaptı

Fiyat performans ürünlerinde yaptığı kampanyalarla sık sık gündeme gelen Carrefour, şimdi de ''Reeder S19 Max tablet'' ile gündeme geld. CarrefourSA Kart'a Özel  Yüzde 30 indirim yapan Carrefour, müşterilerini bekliyor.

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Çeçen tarafından kuruldu.

MediaMarkt'tan Xiaomi telefonlarda muhteşem fırsat! İndirimli fiyatlarla satışta! 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Xiaomi markalı akıllı cep telefonları muhteşem fiyatlarla satışa çıkardı! Peki, MediaMarkt'ta Xiaomi markalı akıllı cep telefonların fiyatları ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Oppo telefonlarda muhteşem fırsat! 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Oppo markalı akıllı cep telefonları muhteşem fiyatlarla satışa çıkardı! Peki, MediaMarkt'ta Oppo markalı akıllı cep telefonların fiyatları ne kadar? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

Smeg ürünlerinde en ucuz adresi bulduk! İşte, Smeg küçük ev aletlerinde muhteşem fiyatlar! 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Smeg kahve makinelerinden su ısıtıcılarına, retro blenderlardan espresso kahve makinelerine her şey piyasanın en ucuz fiyatlarıyla satışta. Stoklarla sınırlı uygun fiyatlı ürünler için acele edin. İşte Smeg ürünleri 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch’un sevilen serisinde en ucuz fiyat bu haberde! Bosch bulaşık makinesi 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bosch’un en çok satılan bulaşık makinesi Serie 4 Solo şimdi muhteşem indirimli fiyatıyla sizi Trendyol.com’da yerini aldı. Birçok özelliğinin yanında, enerji açısından oldukça verimi olan Bosch bulaşık makinesi en ucuz fiyatıyla sizi bekliyor. İşte Bosch 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

MediaMarkt'tan Samsung telefonlarda muhteşem fırsat! Fırsat kaçmadan yakalayın! 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen tekno marketlerinden biri olan MediaMarkt, Samsung'un en beğenilen serisi Samsung Galaxy A serisi telefonlarda muhteşem fırsatları başlattı. Peki, MediaMarkt'da Samsung Galaxy A telefonlar kaç TL? İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

iPhone 11'de muhteşem fırsat! A101'i BİM'i falan bırakın, hemen Migros'a koşun! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros, Bim ve A101'de satışa çıkarılan iPhone 11'i muhteşem bir fiyat etiketi ile satışa çıkardı! Peki, Miggros'ta iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Mete Akyüz ve Şenol Kaya ortaklığında kuruldu.

Mimari tasarım ve dekorasyon çözümleri dijitale taşındı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

muhteşen dekorasyon fikirleri Haberi

muhteşen dekorasyon fikirleri

Mobilya seçimi yapacaksanız, odanın renkleriyle kontrast bir uyum yakalayabilirsiniz. Duvarlarınızı açık renklere boyamak odanızı olduğundan daha büyük ve ferah gösterecektir. Bu şekilde her detay daha fazla parlayacaktır.

Eski dolaplarınızı zımparalayın ve cilalayın. Bu küçük bakım sayesinde odalarınızda büyük fark göreceksiniz.

Büyük tablolar tercih edin. Açık renk duvarlarınızda sergileyeceğiniz büyük ve zevkli tablolar, odalarınıza ayrı bir hava katacaktır.


Aydınlatmalarınız konusunda yardım alın. Evin görünümüne en büyük katkı şüphesiz aydınlatmadan gelecektir. Aydınlatma konusunda her odaya özel değişiklik yapmanız gerekebilir. Okuma bölümleri için ayrı, yatak odası için ayrı, salonunuz için ayrı tonlarda ve derecelerde aydınlatma kullanabilirsiniz.



Çıplak pencereler oldukça moda. Evinizin bulunduğu şerefiye ve sahip olduğu manzara uygunsa pencerelerinizi perdesiz de kullanabilirsiniz.




Eski objeleri ön plana çıkarmaktan korkmayın. Vintage modasına ayak uydurun. Anneannenizden kalan vazolar,...