29 / 03 / 2024

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

İstanbul'da ofis stoku geçen yıl 8 milyon metrekareyi aştı, kira bedelleri metrekare başına 1.100 TL oldu!

İstanbul'daki ofis stokunun 2023 yılında 8 milyon metrekareyi aşarken, kira artışları şirket sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Merkezi iş alanlarında ofis kiraları metrekare başına 1.100 TL'ye kadar yükseldi. 

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 302 arttı!

Akfen Gayrimenkul Ortaklığı’nın (Akfen GYO) gelirleri 2021'in ilk yarısında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 182 arttı. 2021'de 21 otel, 2 öğrenci yurdu, 1 ofis binasından meydana gelen portföyün Euro bazında toplam kira geliri, Haziran 2021'de yüzde 302 oranında arttı.

Akfen GYO’nun otel gelirleri 6 ayda 49 milyon TL’yi aştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Türkiye’nin turizmdeki yükselişinin desteğiyle, Türkiye, Rusya ve KKTC’de 20 otel ve 1 ofis binasından oluşan portföyünden elde ettiği toplam gelir yüzde 19 artışla 49,1 milyon TL’ye ulaştı

İş Kuleleri Kule 2'deki 1.008 metrekarelik ofis İş Bankası'na kiralandı!

İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 1.008 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

İstanbul'da 1,38 milyon metrekare yeni ofis alanı bulunuyor!

Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 2. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre; İstanbul'un ofis bölgelerinde, inşaat aşamasında yaklaşık 1,38 milyon metrekare ofis alanı bulunuyor.

İstanbul'da 1,38 milyon metrekare yeni ofis alanı var!

Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 1. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre; İstanbul ana ofis bölgelerinde, planlama ya da inşaat aşamasında yaklaşık 1,38 milyon metrekare yeni ofis alanı bulunuyor...

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

A sınıfı ofis arzı İstanbul'da 3,1 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer 2016 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzının raporunu yayınladı. A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,1 milyon metrekareye ulaştı.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi  50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.


Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; (A)  Türkiye de alışveriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak; (B)   Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek, gayrimenkul almak ve satmak; (C)  Alışveriş merkezleri ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, satmak, üretmek, ithal ve ihraç etmek; (D)  Yukarıda sayılan işlerle ilgili bütün mali ve ticari işlem ve işleri yürütmek ve yeni şirketler...