28 / 03 / 2024

multi turkmall diyarbakır

multi turkmall diyarbakır

Hollanda-Türkiye ortaklığıyla kurulan Multi Turkmall şirketi tarafından 120 milyon Euro'luk yatırımla Diyarbakır'da alışveriş merkezi kurulacak.

Multi Turkey'in 15. AVM'si Forum Diyarbakır açıldı!

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Forum Diyarbakır AVM açıldı!

Multi Turkey’in 15’inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Forum Diyarbakır, 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı kuruluştan oluşan seçkin bir marka karmasıyla hizmet verecek.

Forum Diyarbakır AVM kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’nin yeni alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Altındağ: “Projelerimize Forum Diyarbakır’ı eklemiş olmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Açılışı bugün yapılan Forum Diyarbakır AVM Multi Türkiye ile Altındağ GMY tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 54 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılıyor?

Multi Turkey'in ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır açılışa gün sayıyor..

Forum 15. şubesini Diyarbakır'da açıyor!

Diyarbakır'da, Multi Türkiye ile Altındağ Gayrimenkul Yatırım şirketi ortaklığıyla 1500 kişinin istihdam edileceği, 120 milyon euroya mal olan "Forum Diyarbakır" adlı alışveriş merkezinin 27 Mayıs'ta açılacağı belirtildi.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs’ta kapılarını açacak!

Multi Turkey, ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılıyor!

Multi Turkey, Türkiye’deki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon euro yatırım yapıldı

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Forum Diyarbakır’ın basın toplantısı yarın!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey'in yeni yatırımları ve projeleri hakkında bilgi vereceği basın toplantısı yarın düzenlenecek.

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılacak?

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey 5 Mayıs 2015 tarihinde Forum Diyarbakır’ın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Forum Diyarbakır AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey 5 Mayıs 2015 tarihinde Forum Diyarbakır’ın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Forum Diyarbakır için REC Proje denetimi!

REC Real Estate Consultancy, İstanbul' da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendiğini bildirdi.

multi turkmall diyarbakır Haberi

multi turkmall diyarbakır

Multi Turkmall'un Güneydoğu Anadolu'daki ilk projesi olan Forum Diyarbakır Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni, bugün Multi TurkMall CEO'su Levent Eyüboğlu'nun katılımıyla yapılacak. Yeni yerleşim ve gelişim alanı içerisinde kurulacak merkezin toplam yatırım değerinin 120 milyon Euro olduğu bildirildi. 2009 yılı eylül ayında tamamlanarak hizmete açılacak merkezin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olacağı kaydedildi. Firma yetkilileri ‘55 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla Diyarbakır'ın ve bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Forum Diyarbakır, 2 bin araçlık bir otopark da bulunacak ve toplam 2 bin kişilik istihdam yaratacak' dedi....