19 / 04 / 2024

Multimo markası gaysan

Multimo markası gaysan

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Gaysan Mobilya ile öğrenci yurtlarında yüzde 40 kapasite artışı!

Gaysan Mobilya, küçük yaşam alanlarında maksimum alan tasarrufu sağlayan multifonksiyonel ve ‘akıllı’ mobilyaları ile öğrenci yurtlarında yüzde 40’a varan kapasite artışı sağlıyor.

Asilhan Arslan: Entegre tesisi Elazığ'ın markası!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asilhan Arslan, '' Çok ortaklı bir kooperatif veya şirket ile bütün kesimleri bünyesinde barındıracak söz konusu entegre tesisi Elâzığ 'ın markası haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ediyoruz.'' dedi.

Kipa'nın yeni markası Bradford!

Kipa, Türkiye’deki tüketici profilinin ölçülerine ve beğenilerini esas alarak BradforD markasını yarattı. Bradford, Kipa mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere 4 farklı koleksiyon sunuyor.

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Atahan İnşaat, Alves markasını evlere taşıyor!

Atahan İnşaat Alves markasıyla tecrübesini evlere taşıyor. Temizlenmesi zor yüzeyler için yeni bir marka üreten firma önümüzdeki dönemde cironun yüzde 40'ının bu markadan elde edeceğini belirtiyor.

TOKİ Türkiye'nin küresel bir markası oldu!

Ülkemizin en başarılı kurumları arasında TOKİ ilk sıralarda geliyor.TOKİ ülkemizin küresel bir markası oldu.Gerçekten THY nasıl bir dünya markası ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’da yaptığı konut projeleri ile dünyada adını duyurmaya başladı.

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Yapı sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında prestijli işlere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, hayata geçirdiği projelerle Adana'nın gurur duyulan markası oldu.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Almanlar'ın en güvendiği sıhhi tesisat markası Grohe!

GROHE, piyasa araştırması şirketi ServiceValue GmbH tarafından, Alman iş dergisi WirtschaftsWoche’nin işbirliğinde gerçekleştirilen yeni “güven sıralaması” çalışmasının sonuçlarına göre, Alman tüketicilerin en çok güvendiği sıhhi tesisat markası.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi!

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.

Multimo markası gaysan Haberi

Multimo markası gaysan

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile oturma odası, yatak odası ve çocuk odasında yaptığı yeniliklerle ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.


Özellikle küçük metrekareli evlerde yaşayanlar, iç mekanı en verimli nasıl kullanabilirim diye düşünür. Gaysan Mobilya, “Multimo Wall” ile oturma odası ve yatak odası alanlarını pratik ve hızlıca birleştirip, ayırabiliyor. Kısacası yatak odasının bir bölümü gün içinde yaşam alanına dahil edilebiliyor. Gece ise bu alan yeniden yatak odası haline geliyor. Multimo Wall bunu çok fonksiyonlu tek bir ünite ile o kadar basit yapıyor ki, bir yanında yatağınızın, diğer yanda yaşam odası dekorunun olduğu duvarınız raylı bir sistem üzerinde istediğiniz tarafa kolayca...