28 / 03 / 2024

Mumcu Mimarlık Turizm adres

Mumcu Mimarlık Turizm adres

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Mumcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Beykoz, Akbaba Mahallesi, Aydemir Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Cendere Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cendere Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esme Karamanlı tarafından kuruldu.

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Elkılıç tarafından kuruldu.

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Rüstem Güney tarafından kuruldu.

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da Tugay Çelebi tarafından kuruldu.

Zeus Seyahat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeus Seyahat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavurköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Uzun tarafından kuruldu.

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Topçu Erimiş tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Sarp Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de kuruldu.

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sait Alkım Alkış tarafından kuruldu. 

Mumcu Mimarlık Turizm adres Haberi

Mumcu Mimarlık Turizm adres

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Mumcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Beykoz, Akbaba Mahallesi, Aydemir Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.


Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK - İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...