26 / 04 / 2024

Murat Aslan Asfalt

Murat Aslan Asfalt

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Doğruevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Doğruevim Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu. 

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

İmge Yol Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Yol Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Levent Türe, Selim Aslan ve Zeki Kayaman ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aslanlar Asfalt İnşaat Nakliyat Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Asfalt İnşaat Nakliyat Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ağit Aslan ve Aziz Aslan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dorukalp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukalp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serhat Akyürek ve Murat Akyürek ortaklığında kuruldu.

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Doğu Global İnşaat Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğu Global İnşaat Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Aslan Şube Müdürlüğünde 250 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Sancaktepe, Yunusemre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde açıldı.

Konya Beyşehir'de sıcak asfalt çalışmaları incelendi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi’nin ilçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi’nde ortaklaşa yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Güzel Yurtlar Yatırım Turizm İnşaat Şirketi kuruldu!

Güzel Yurtlar Yatırım Turizm İnşaat İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Murat Aslan Asfalt Haberi

Murat Aslan Asfalt

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu. 


Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü Asfalt ve asfalt ürünlerinin alımını satımını yapmak, yol yapım için gerekli altyapı çalışmaları yapmak, asfalt kaplama, Balans,alt temel,kazı yapımı, satıh kaplama,stabilize yol yapımı, plentnix serimi, renkli ve desenli asfalt yapımı, kilit taşı ve parke yol yapımı ve uygulamasını bunun için gerekli her türlü malzemelerinin alımını ve imalatını yapmak. 2- Her türlü yol inşaatı ve çevre düzenleme, işlerindeki asfalt üretimini yapmak,asfalt temini etmek, nakliyesini yapmak,asfalt serimi, asfalt yama işlerini yapmak, yaptırmak bu konudaki ihalelere girmek.  3-Her türlü...