26 / 04 / 2024

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 



Cemiyet hayatının taze çiftlerinden Derin Mermerci-Murat Aslan çifti yeni yılda birlikte yaşamaya karar verdi. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında çiftin kararını kaleme aldı. İşte Cankurt'un o yazısı…

Karantina günlerinde biten pek çok aşka inat, önceki ay ilişkilerinin birinci yılını kutlayan Derin Mermerci-Murat Aslan cephesinden bomba bir haberim var! Mutlulukları herkesin dilinde olan aşıklar, ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyıp aynı evde yaşamaya başladı. Murat Aslan, Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı.

Derin Hanım'ın annesi Ender Mermerci, ablası ve eniştesi Tansa-Can Ekşioğlu ile yazın birlikte tatil yapan Murat Bey, aileye girmişti zaten. Şimdi herkes, aynı evde yaşayan aşıkların ilişkilerini resmiyete döküp dökmeyeceğini merak ediyor. Hoş Derin Mermerci, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a verdiği röportajda "Büyük konuşmayı sevmiyorum ama bir daha evlenmeyi düşünmüyorum." demişti. Oğlu Muratcan'ın annesi Beyza Uyanoğlu'ndan 2017'de boşanan Murat Aslan'ın da evliliğe tövbe ettiği konuşulmuştu! Bakalım zaman ne gösterecek?
 

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!


Geri Dön