19 / 04 / 2024

Murat Boz neye yatırım yapıyor

Murat Boz neye yatırım yapıyor

Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü pop star Murat Boz "Konutu tercih ediyorum, arsa alımım hiç denemedim, bildiğiniz yer varsa görüşelim' karşılığını verdi.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı aldı!

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz'un aynı evde oturmama kararı aldığı öğrenildi. Enver'in ''Birlikte yaşarken çok yıprandık'' düşüncesiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

Murat Boz'un Yeniköy'deki lüks dairesi yenilendi!

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un evi sizler için görüntülendi. Boz, Yeniköy'deki lüks dairesinin dekorasyonunu A'dan Z'ye yeniledi.

İstmarina AVM'de Murat Boz coşkusu!

Moda, eğlence ve lezzetin Adalar manzarası eşliğinde sunulduğu İstMarina, dün akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz’u ağırladı..

Murat Boz, 20 Nisan'da İstmarina AVM'de!

Kartal’da denize nazır konumuyla kapalı alan konforunu ve açık alan ferahlığını aynı anda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, 20 Nisan Cuma günü Türk pop müziğinin güçlü sesi Murat Boz’u ağırlayacak.

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

Aslı Enver, Murat Boz'un evinden taşındı!

Aslı Enver ve Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerinde son noktayı koydular. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından birlikte oturdukları evden taşındı. 

Murat Boz Levent'ten 4 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Murat Boz'un Levent'teki bir siteden yaklaşık 4 milyon TL değerinde ev satın aldığı öğrenildi.

Murat Boz Kuruçeşme'deki evi boşaltıyor!

Ünlü popçu Murat Boz ve bir süredir ilişkide olduğu Aslı Enver cephesinde sular durulmuyor. Kuruçeşme'deki evi boşaltan Enver, Boz'a haber gönderip evi boşaltmasını istedi. Şarkıcı yeni ev arayışına girdi.

Aslı Enver Yeniköy'deki evden taşındı!

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

Murat Boz neye yatırım yapıyor Haberi

Murat Boz neye yatırım yapıyor


İstanbul, Ankara ve İzmir'de geliştirdiği milyarlık projelerle öne çıkan Türkerler Holding, ses getiren işbirliğine bir yenisini daha ekledi. 


İŞ dünyasının en şık giyimli simalarından Kazım Türker'le ekibinin imza attığı Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü pop star Murat Boz oldu. Sevgi ve huzur temasının ağır bastığı reklamla "Olmak istediğim yer" mesajı veren Murat Boz'la birlikte basının karşısına çıkan Kazım Türker, Mahall Bomonti İzmir'in eşsiz bir İzmir manzarasına, modern bir mimariye, zengin sosyal imkânlara sahip olduğuna vurgu yaptı. 


CANITATLI'YA FİKİR DANIŞTI 


Yeni bir sahada reklam yüzü olmanın heyecanını yaşayan Murat Boz, İzmir'e olan hayranlığını reklamda tüm doğallığı ile yansıttığını söyledi. Ailesinin ticaretle arasının iyi olmadığını esprili bir şekilde anlatan Boz, bugüne kadar kazandıklarını gayrimenkule yatırdığını açıkladı. Emlak dostu editörümüz Mehmet Canıtatlı'nın'hangi tür gayrimenkulü tercih...