19 / 04 / 2024

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur

Murat Dalkılıç Ağustos 2015'te evlendiği eşi oyuncu Merve Boluğur, Alaçatı'da 1 milyon TL'ye 2 katlı, havuzlu bir villa beğendi. İstanbul'a dönen Murat Dalkılıç bu hafta tekrar Çeşme'ye gidip yazlığı satın alacak.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti taşınıyor!

Geçtiğimiz aylarda çifte düğünle evlenen popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur çifti, önceki akşam Etiler Marmaris Büfe'de görüntülendi. Dalkılıç, gazetecilere ev taşıdıklarını söyledi.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın evlerinin kirası 25 bin TL!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, yeniden Çubuklu Vadi Konakları’na taşınıyor.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Murat Dalkılıç Zekeriyaköy'de 12 bin liraya villa kiraladı!

Yakışıklı popçu Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Hande Erçel için 12 bin liraya bir villa kiraladı. Dalkılıç, Hande Erçel ile tekrar aynı evde yaşamaya başladı. 

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in evine taşındı!

Annesini kaybeden Hande Erçel’e destek Murat Dalkılıç'tan geldi. Eski aşıklar ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldı. Ünlü popçu, oyuncunun Ulus'taki evine taşındı.

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinde değişiklik 2019!

Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Haberi

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur

Murat Dalkılıç geçen hafta konser için Çeşme'ye gitti. Yanında Ağustos 2015'te evlendiği eşi, oyuncu Merve Boluğur da vardı. Çift 2 günlük tatilde emlakçıları dolaşıp yazlık baktı. Merve Boluğur, Alaçatı'da 1 milyon TL'ye 2 katlı, havuzlu bir villa beğendi. İstanbul'a dönen Murat Dalkılıç bu hafta tekrar Çeşme'ye gidip yazlığı satın...