24 / 04 / 2024

Murat Ersin Şahin

Murat Ersin Şahin

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen IWES 2012 – 4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere açtı...

Murat Şahin'den müteahhitlere uyarı!

Tokat Tüm İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Murat Şahin, müteahhit ve işçilere uyarılarda bulundu. Şahin, müteahhitleri cezai işlemle karşılaşmaması için İMKON tarafından açılan meslek sınavlarına girmeleri konusunda uyardı.

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar TL sermaye ile bugün Murat Burak Şahin tarafından kuruldu.

Vasip Şahin, Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Şahin'e inceleme sırasında Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İl Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü Mustafa İhsan Coşkun ile proje görevlileri eşlik etti.

Akza Dış Ticaret Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akza Dış Ticaret Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Karaşahin, Muammer Öztürk, Hakan Bulut, Derda Candan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Lalaşahin Paşa Türbesi restore edilecek!

Osmanlı sultanlarından 1. Murat’ın lalası Lalaşahin Paşa tarafından yaklaşık 600 yıl önce yaptırılan ancak günümüze sadece türbe ile yıkık bir minaresi kalan külliyenin tüm yapılarıyla ihya edilmesi için Büyükşehir Belediyesi devreye girdi.

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Şahin, Erdal Nuri Altınkaynak, Yusuf Koç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Burak Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

Murat Atay: Konut kredisi faiz oranlarında aşağı yönlü bir trend var!

Murat Atay, Milliyet Gazetesi yazarlarından Kadife Şahin'in sorularını yanıtladı. Atay, 2014 yılının başında katılım bankaları dahil 110.2 milyar Türk Lirası (TL) olan sektörün 20 Haziran tarihinde 115 milyar TL’ye ulaştığını söyledi.

Murat Şahin kimdir?

Mimar Murat Şahin kimdir? Mimar Murat Şahin, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Murat Şahin, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Şahin'in biyografisi...

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi inşaatındaki Şahin Erdoğdu hortuma kapılarak öldü!

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Kampusü içerisindeki Mühendislik Fakültesi inşaatında çalışan işçi 29 yaşındaki Şahin Erdoğdu oluşan hortuma kapılarak yaklaşık 15 metre havalanıp 30 metre uçtu, ardından da yere çakıldı. Hastaneye kaldırılan Erdoğdu tüm mü

Murat Dedeman CATHIC'ten 2012 liderlik ödülü aldı!

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, CATHIC'ten 2012 Liderlik Ödülünü aldı

Doğuş GYO'da Mustafa Ahmet Ünaydın ve Murat Bahadır Teker bağımsız üye olacak!

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Mustafa Ahmet Ünaydın ve Murat Bahadır Teker'i genel kurula sunacak

Murat Ersin Şahin Haberi

Murat Ersin Şahin

IWES 2012 açılış töreninde TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Ersin Şahin ve Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bulak birer konuşma yaptı.


Çevreye 4 milyar 206 milyon yatırım


TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, çevre meselesini bir zorunluluk ve külfet olarak değil, insan olarak toplum olarak varlığımızın ve bekamızın önemli bir parçası olarak görmemiz gerektiğine dikkat çekerek, Avrupa Birliği Çevre Faslı’nın yaklaşık yüzde 90’lık bölümünü tamamlamış durumdayız. Mali boyutuna baktığımızda ise hükümetimizin takdire şayan adımlar attığını görüyoruz. 58 milyar Euro’luk çevre faslı ile ilgili 2023 yılına kadar gereken yatırımlarda, 33 milyar Euro’luk bölümü atıklarla ilgidir; her yıl artarak devam eden 2011 yılında gerçekleşen rakamı ifade edersek 4 milyar 206 milyon...