19 / 04 / 2024

Murat Hazinedarın arsa inşaatı

Murat Hazinedarın arsa inşaatı

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, boğaz manzaralı villasının yanında aldığı arsaya şantiye kuruldu. 27 Mayıs'ta yapı izni çıkarılan arsada çalışmalar başladı.

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, arsa ve tarla yatırımının güvenilir olduğunu belirterek, yatırımcısına 4 kat daha fazla kazandıracağını açıkladı.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.

Konut alamayan arsa ve tarla almaya başladı! Yatırımcılar bu bölgeden kapış kapış arazi alıyor! Hemen bakın!

Yılın ilk yarısında konut satışları yüzde 22 gerilerken, arsa ve tarla satışları ise arttı. İstanbul Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, ofis, dükkân, arsa ve tarladan oluşan konut dışı gayrimenkul satışı 800 bin adede yaklaştı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

Arsa ve iş yeri almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek.

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları 5 gün sonra sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri başvuruları 5 gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuru detayları...

522 bin TL'ye satılık arsa fırsatını kaçırmayın! Arsa alacaklara büyük müjde! 

Şanlıurfa ili Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 41 adet arsayı satıyor. Arsa alacaklar hemen bu fiyatlara bakın!

TOKİ arsa kampanyası bugün sona eriyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa kampanyası bugün sona eriyor.

Murat Hazinedarın arsa inşaatı Haberi

Murat Hazinedarın arsa inşaatı

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, boğaz manzaralı villasının yanında aldığı arsaya şantiye kuruldu. Arsayı aldıktan sonra imar izni veren Murat Hazinedar'ın kazancı ise 10 milyon liradan fazla. Piyasa değeri 4 milyon TL, haritada mavi ile boyalı alan Hazinedar'ın harfiyat çalışmasına başladığı alan. Hemen yanındaki ise kendisine ait olan villa. Boğaz manzaralı arsanın piyasa değeri 4 milyon lira. Hazinedar villaya 5.5 milyon lira ödedi. Murat Hazinedar aldığı villanın yanındaki arsaya jet hızıyla imar çıkarıp inşaat çalışmasına başladı.


İMARI VERDİ İNŞAATA BAŞLADI 

Hazinedar 27 Mayıs 2015'te Başkanı olduğu Beşiktaş Belediyesi'nden arsasına imar izni çıkardı. İmar iznini çıkaran Hazinedar bayram arefesinde vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Arsanın içinde iş makinesi hummalı bir çalışmaya girdi. Arsaya yapacak ultra lüks villayla değeri iki katına...