26 / 04 / 2024

Murat Özaltun kim

Murat Özaltun kim

Konya Beyşehir ilçesinde giderek artan konut açığının hayata geçirilecek TOKİ projeleriyle kapatılmasına gayret gösterildiği belirtildi.

Murat Özaltun kimdir?

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun kimdir? Murat Özaltun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Özaltun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Murat Özaltun..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Konya Beyşehir'de TOKİ başvurusu!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne TOKİ konutları için başvurduğunu belirtti. Talep tamamlanırsa TOKİ'ye aktarılacak.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Murat Özaltun kim Haberi

Murat Özaltun kim

Konya Beyşehir ilçesinde giderek artan konut açığının hayata geçirilecek TOKİ projeleriyle kapatılmasına gayret gösterildiği belirtildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir'in hem genç nüfusa sahip hem de nüfusu giderek artan bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Dolayısıyla nüfusu artan bir şehirde konut açığı da her geçen gün büyüyor. Ama biz bu konut açığını kapatabilmek için belediye olarak da 1 üzerimize düşen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz" dedi. 


Beyşehir'in...