26 / 04 / 2024

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı. 17 Aralık'ta ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

Hotel Les Ottomans 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan satışa çıktı. 10 Eylül'de ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

The Museum Hotel Antakya Temmuz'da açılacak!

Antakya’da, inşaat çalışmaları sırasında ortaya çıkan ve aralarında dünyanın en büyük tek parça mozaiğinin de bulunduğu The Museum Hotel Antakya, temmuz ayında kapılarını açıyor.

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Gevora Hotel 356 metrelik uzunluğu ile rekor kırdı!

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi Haberi

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi

1998 yılında Ömer Tosun tarafından kurulan Museum Hotel aldığı bu ödülle, geçmişte aldığı Avrupa'nın En iyi Küçük Oteli (2013), Avrupa'nın En iyi Otel Mimarisi (2013), Türkiye'nin En iyi Küçük Oteli (2013 ve 2014), Türkiye'nin En iyi Otel Mimarisi (2013), Türkiye'nin En İyi Butik/ Özel Belgeli Oteli (2014), Türkiye'nin En iyi Kültür Turizmi Yatırımı (2013), Türkiye'nin En iyi Tarihi Lüks Oteli (2013), Türkiye'nin En iyi Otel Restorasyonu ve Yenilemesi (2013), En iyi Butik Otel Lokasyonu (2013) ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 


Kapadokya Muşkara...