26 / 04 / 2024

Mustafa Akaydın antalya

Mustafa Akaydın antalya

Kemer'de turizmciler ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, ' Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Kemer'de turizmi 12 aya yaymalıyız' dedi...

Mustafa Akaydın: Turizmi 12 aya yaymalıyız!

Mustafa Akaydın, "Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Futbol sahaları yaratılarak, kongre turizmi geliştirilmeli. Halkımızın ve esnafın yüzünün gülmesi için turizmi 12 aya yayacağız" dedi.

Mustafa Akaydın kimdir?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın kimdir? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Prof. Dr. Mustafa Akaydın...

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirvesinin ardından ufukta henüz barış olmadığı için piyasalar tersine döndü. Altının ons fiyatı 1.976 dolardan 2000 doların üzerine çıktı. Dolar 15 lira seviyesine yükselirken Avrupa borsalarında kayıplar yüzde 2'yi aştı...

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Mustafa Akaydın antalya Haberi

Mustafa Akaydın antalya

Kemer'de turizmciler ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Futbol sahaları yaratılarak, kongre turizmi geliştirilmeli. Halkımızın ve esnafın yüzünün gülmesi için turizmi 12 aya yayacağız" dedi. 


Bütünşehir yasasıyla birlikte ilçe ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Kemer'de ilk olarak CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ile birlikte CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş'in seçim ofisini ziyaret etti. 

Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Turizmciler Başkan Akaydın'a sorunlarını anlatırken, kış aylannda birçok dükkanın kapandığını ve her yıl işyerlerinin el değiştirdiğini belirtti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Kemer gibi önemli bir turizm merkezinde kültür ve eğitim gibi etkinliklere önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Kemer'in en...