28 / 03 / 2024

Mustafa Akaydın: Turizmi 12 aya yaymalıyız!

Mustafa Akaydın: Turizmi 12 aya yaymalıyız!

Mustafa Akaydın, "Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Futbol sahaları yaratılarak, kongre turizmi geliştirilmeli. Halkımızın ve esnafın yüzünün gülmesi için turizmi 12 aya yayacağız" dedi.



Bütünşehir yasasıyla birlikte ilçe ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr, Mustafa Akaydın, Kemer'de ilk olarak CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ile birlikte CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş'in seçim ofisini ziyaret etti. 

Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Turizmciler Başkan Akaydın'a sorunlarını anlatırken, kış aylarında birçok dükkanın kapandığını ve her yıl işyerlerinin el değiştirdiğini belirtti. 


FUTBOL SAHALARI YAPILNIALI 


Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Kemer gibi önemli bir turizm merkezinde kültür ve eğitim gibi etkinliklere önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Kemer'in en çok kış aylarında turizmi canlandıracak projelere ihtiyacı var. Kemer'deki otellerin önemli bir eksikliğinin futbol sahalarının bulunmamsıdır. Kış aylarında kamp yapan takımlara yönelik yeni futbol alanları yaratılmalıdır. Kongre turizminin geliştirilmesi gerekiyor. Halkımızın ve esnafın yüzünü güldürmek için turizmi 12 aya yayacak çalışmalar yapacağız" dedi. 


ESNAF TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ 


Başkan Mustafa Akaydın, Kemer'de muhtarlar ile öğle yemeğinde bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinledi. Mustafa Akaydın, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bolat Ünsal'ı da ziyaret etti. Kemer ziyaretlerinde pazar yerini de dolaşan Başkan Akaydın'a halk yoğun ilgi gösterdi. Başkan Mustafa Akaydın, Kemer Engelliler Derneği'ne Büyükşehir Belediyesi tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeyi de teslim etti. Akaydın'ın Kemer turundaki bir diğer ziyareti ise Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi oldu. Başkan Mustafa Akaydın, Kooperatif Başkanı Mehmet Akın, CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti. 


KUZDERE'DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, son olarak Kuzdere Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Bütünşehir yasasıyla birlikte görev alanlarının bütün Antalya'yı kapsadığını anlatan Akaydın, "Antalya'da beş yıl içerisinde güzel çalışmalar yaptık. Bu hizmetlerimizi bundan sonra Antalya'nın her yöresinde gerçekleştireceğiz. Bu bölgenin imar planına ihtiyacı var. 

Antalya'da olduğu gibi halkında katılımıyla birlikte güzel bir planlama yaparak, buraları kentli yapmak istiyoruz" diye konuştu. Başkan Akaydın, daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi. 


Antalya Akdeniz Güncel


Geri Dön