25 / 04 / 2024

Mustafa Akaydın hayatı

Mustafa Akaydın hayatı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın kimdir? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Prof. Dr. Mustafa Akaydın...

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Yaşasın Hayat Turizm Ve Gıda İşletmeleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşasın Hayat Turizm Ve Gıda İşletmeleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Mimarazzi.com yayın hayatına devam edecek!

Türk mimarlık camiasının wikileaks’ı olarak tanımlanabilecek, mimarların anonim olarak daha önce çalıştıkları firmalar hakkında paylaşımlarda bulunan Mimarazzi.com yenilenmiş formatı ile yayın hayatına devam edecek. 

Antalya'daki bazı SİT alanları meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'nın bazı ilçelerindeki koruma alanlarının SİT statülerinin değiştirilmesi ile ilgili olarak soru önergesi hazırladı..

Mimar Sinan'ın hayatı belgeselleştirildi!

Mimar Sinan'ın hayatı belgeselleştirildi. 60 dakikalık belgeselin yönetmen koltuğunda Mesut Gengeç oturuyor...

Mustafa Akaydın hayatı Haberi

Mustafa Akaydın hayatı

Mustafa Akaydın kimdir?

Mustafa Akaydın, 1952 yılı doğumlu. İlk, orta ve yüksek öğrenimini Ankara ve İstanbul'da tamamladı. 1975 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.


1979 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı unvanını aldı. 1980'de Akdeniz Üniversitesi'nde öğretim elemanı, 1984'te Üniversite doçenti, 1992'de profösör unvanları aldı. Almanya ve ABD'de bir yıl süreli mesleki eğitim, organ nakli ve meme cerrahisi konularında çalışmalar yaptı.


1988-1990 yıllarında Antalya Tabip Odası Başkanlığı, 1996-2004 yıllarında Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, 2004-2008 yıllarında Üniversite Rektörlüğü, 2000- 2008 yıllarında Üniversitelerarası Kurul Üyeliği, 2007-2008 yıllarında Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı yapan Akaydın 01.12.2008 tarihinde siyasete atıldı.


29 Mart 2009 Yerel Seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olarak katıldı ve oyların yüzde 42,34'ünü alarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.


Prof. Dr. Mustafa Akaydın evli, 2...